Πυγμάχος δέχεται νοκ άουτ χτύπημα, σηκώνεται, παραπατάει και καταλήγει σε τεχνητό κώμα (vid)

Πυγμάχος δέχεται νοκ άουτ χτύπημα, σηκώνεται, παραπατάει και καταλήγει σε τεχνητό κώμα (vid)

bet365

Κρίσιμες ώρες για τον Καζάκο πυγμάχο Aidos Yerbossynuly, ο οποίος ύστερα από χτύπημα υποβλήθηκε σε επέμβαση και στη συνέχεια μπήκε σε τεχνητό κώμα.

Ο Aidos Yerbossynuly έπεσε σε τεχνητό κώμα όταν το χτύπημα του Ντέιβιντ Μορέλ, στο 12ο γύρο, τον έριξε νοκ άουτ.

Ο Καζάκος πυγμάχος προσπαθούσε να διεκδικήσει τον τίτλο στην κατηγορία των μεσαίων βαρών στο Premier Boxing Champions(PBC) στη Μινεάπολη των ΗΠΑ. Ωστόσο, ο αγώνας δεν είχε αίσιο τέλος. Από το χτύπημα που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, διακομίστηκε στο νοσοκομείο, του έγιναν εξετάσεις, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια οι γιατροί τον έβαλαν σε τεχνητό κώμα, με την κατάστασή του να παρακολουθείται συνεχώς.

Ο βοηθός προπονητή του Yerbossynuly, Emanuel Savoy, δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες ζητώντας από τον κόσμο να προσευχηθεί για τον άτυχο πυγμάχο.

«Από σεβασμό στην ιδιωτική ζωή του ίδιου και της οικογένειάς του, δεν μπορούμε να μοιραστούμε λεπτομέρειες, αλλά ζητάμε από την πυγμαχική κοινότητα να τον έχει στις σκέψεις και τις προσευχές της»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα