Πυγμαχία: Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Τριφύλλη, «αργυρή» η Κούζιλου

Newsroom
Πυγμαχία: Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Τριφύλλη, «αργυρή» η Κούζιλου

bet365

Τεράστια επιτυχία για την ελληνική πυγμαχία τα δύο μετάλλια (10/4) στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κορασίδων, ενώ οι παίδες κυνηγούν σήμερα άλλα δύο χρυσά σε τελικούς!

Η επόμενη γενιά της ελληνικής πυγμαχίας συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τα αποτελέσματά της.

Η χώρα μας κατέκτησε σήμερα (4/10) δύο μετάλλια στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων - κορασίδων, με το ένα από αυτά να είναι χρυσό!

Στα κορίτσια και τα 46κ., η Αννα Μαρία Τριφύλλη αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στην κατηγορία της, κερδίζοντας την Τουρκάλα Ειλούλ Ντουμάν με 5-0 στα σημεία.

Λίγο μετά, η Παναγιώτα Κούζιλου κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία των 57κ. Στον τελικό αγωνίστηκε με την Τσέχα Β. Τζίλκοβα, η οποία την κέρδισε στα σημεία.

Τα μετάλλια δεν σταματούν εκεί όμως απόψε, καθώς η χώρα μας έχει άλλες δύο παρουσίες σε τελικούς, αυτή τη φορά στους παίδες.

Ο Μανώλης Φωτιάδης στον τελικό των 63κ. θα αντιμετωπίσει τον Αγγλο Μάρτιν Μπάρετ, ενώ στα 60 κιλά, ο Βασίλης Τόπαλος θα αναμετρηθεί με τον Μολδαβό Ντανίλ Γκουράντα. Το πρόγραμμα στους παίδες αρχίζει μετά τις 19:00 ώρα Ελλάδος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα