Πυγμαχία: Τέσσερις τελικοί για την Ελλάδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων

Newsroom
Πυγμαχία: Τέσσερις τελικοί για την Ελλάδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων

bet365

Σπουδαίες εμφανίσεις από τα μέλη της εθνικής ομάδας πυγμαχίας, με τέσσερις προκρίσεις σε τελικούς στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων στο Μοντεζιλβάνο της Ιταλίας.

Σπουδαία επιτυχία για την ελληνική πυγμαχία, με την εξασφάλιση τεσσάρων παρουσιών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων, που ολοκληρώνεται την Τρίτη (4/10) στο Μοντεζιλβάνο της Ιταλίας.

Στους ελληνικούς ημιτελικούς την πρόκριση εξασφάλισαν δύο αγόρια και δύο κορίτσια.

Άννα-Μαρία Τριφύλλη νίκησε στα σημεία 5-0 την Ουκρανή, Τάισα Ποκουσάι στην κατηγορία 44-46κ.

Βασίλειος Τόπαλος νίκησε στα σημεία 5-0 τον Αρμένιο, Ραφαϊέλ Νερσιγιάν στην κατηγορία 57-50κ.

Παναγιώτα Κουζίλου νίκησε με διακοπή από τον διαιτητή στο δεύτερο γύρο την Ιταλίδα, Σάρα Μπατιστέλα στην κατηγορία 54-57κ.

Εμμανουήλ Φωτιάδης νίκησε με διακοπή από το διαιτητή στο δεύτερο γύρο τον Ιρλανδό, Ράιλι Λένον στην κατηγορία 60-63κ.

boxing

Η Μαρία Γεωργοπούλου, που ηττήθηκε στα σημεία 4-1 από την Αγγλίδα, Ρούμπι Γουάιτ (46-48κ). και η Μαρία-Ευανθία Ντασιονάκη, που ηττήθηκε στα σημεία με 5-0 από την Τουρκάλα, Χουσνά Μπαμπάτ (60-63κ.) θα ανέβουν στο 3ο σκαλί του βάθρου.

«Ζούμε συγκλονιστικές στιγμές, η εθνική μας ομάδα Παίδων και κορασίδων θα επιστρέψει από την Ιταλία με έξι μετάλλια. Η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας συγχαίρει όλη την αποστολή και υπόσχεται σ αυτά τα παιδιά που αγωνίστηκαν με όλη τους τη δύναμη, τιμώντας επάξια τα "γαλανόλευκα" γάντια ότι θα στηρίξει την πορεία τους και θα σταθεί αρωγός σε κάθε τους προσπάθεια» δήλωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Χάρης Μαριόλης.

 

Τελευταία Νέα