Φιούρι για το Τζόσουα-Ούσικ: «Ό,τι χειρότερο έχω δει, θα τους είχα εξολοθρεύσει και τους δύο σ' ένα βράδυ» (vid)

Φιούρι για το Τζόσουα-Ούσικ: «Ό,τι χειρότερο έχω δει, θα τους είχα εξολοθρεύσει και τους δύο σ' ένα βράδυ» (vid)

bet365

Ο Τάισον Φιούρι άσκησε έντονη κριτική στον αγώνα των Ούσικ-Τζόσουα, τόνισε ότι θα τους είχε νικήσει και τους δύο μαζί το ίδιο βράδυ και στη συνέχεια πόσταρε βίντεο το οποίο κατέβασε μετά, μέσω του οποίου έλεγε ότι θα βγει για να... καθαρίσει το όνομα της Αγγλίας

«Εκπλήρωσα ό,τι ήθελα να εκπληρώσω. Είμαι ο δεύτερος στην ιστορία μετά τον Ρόκι Μαρσιάνο που αποσύρομαι αήττητος. Κέρδισα κάθε ζώνη που ήθελα να κερδίσω. Αν ήταν παιχνίδι στον υπολογιστή, θα το είχα σίγουρα τερματίσει», αυτά ήταν τα λόγια του Τάισον Φιούρι τον Απρίλιο του 2022 μετά τη νίκη του επί του Ντίλιαν Γουάιτ.

Ωστόσο, από τότε... μύριζε η επιστροφή του στα ρινγκ - αρκεί ο λόγος να ήταν πολύ σπουδαίος. Και μετά τη νίκη - πρόκληση του Ούσικ επί του Τζόσουα αυτός ο λόγος ήρθε.

Ο «Gypsy King», άσκησε έντονη κριτική στον αγώνα που είδε από την τηλεόραση και απάντησε στην πρό(σ)κληση του Ουκρανού για να παίξουν μαζί, με τον δικό του τρόπο.

Θυμίζουμε ότι ο Ούσικ είπε μετά το θρίαμβό του ότι: «Είμαι βέβαιος πως θα θέλει να με αντιμετωπίσει. Εγώ το θέλω και αν δεν τον αντιμετωπίσω, δεν θέλω να παίξω κανέναν άλλο αγώνα».

«Ήταν ένας από τους χειρότερους αγώνες τίτλου βαρέων βαρών που έχω δει ποτέ», είπε ο Φιούρι μέσω stories που ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram μετά τον αγώνα των Τζόσουα-Ούσικ και συνέχισε:

«Θα μπορούσα να εξολοθρεύσω και τους δύο το ίδιο βράδυ. Βγάλτε τα μπλογκ των επιταγών γιατί ο Gypsy King είναι εδώ για να μείνει για πάντα».

Στη συνέχεια, πόσταρε ένα video μέσω του οποίου τονίζει ότι θα βγει μπροστά για να καθαρίσει το όνομα της Αγγλίας, ενώ αυτοχαρακτηρίζεται «βάρβαρος κατακτητής». Πάντως, αυτό το video το κατέβασε αργότερα.

 

Τελευταία Νέα