Άλβαρεζ και Γκολόφκιν face to face για 1,5 λεπτό μετά τους βαρείς χαρακτηρισμούς του πρώτου (vid)

Newsroom
Άλβαρεζ και Γκολόφκιν face to face για 1,5 λεπτό μετά τους βαρείς χαρακτηρισμούς του πρώτου (vid)

bet365

Άλβαρεζ και Γκολόφκιν κοιτάχτηκαν για 1,5 λεπτό κι ύστερα ο πρώτος ισχυρίστηκε ότι ο μεγάλος του αντίπαλο «προσποιείται ότι είναι καλός τύπος» πριν τον χαρακτηρίσει «μ@@κα».

Ο Κανέλο Άλβαρεζ χαρακτήρισε τον αντίπαλό του Γκενάντι Γκολόφκιν ««μ@@κα» πριν το ζευγάρι έρθει πρόσωπο με πρόσωπο για σχεδόν 1,5 λεπτό!

Ο Μεξικανός σταρ θα ανανεώσει τη μακροχρόνια κόντρα του με τον Γκολόφκιν στο ρινγκ θέλοντας να ανακάμψει από την ήττα από τον Dmitry Bivol. Αμφότεροι έχουν ανταλλάξει χαρακτηρισμούς πριν ανακοινωθεί ο αγώνας τους, με τον Άλβαρεζ να δηλώνει ότι η αντιπαλότητά τους ήταν προσωπική. Σε συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες, με τους δύο πυγμάχους να βρίσκονται μαζί στην αίθουσα για πρώτη φορά μετά τη νίκη του Άλβαρεζ στη ρεβάνς του 2018 κι αντάλλαξαν ένα βλέμμα όλο «μίσος».

Ο Άλβαρεζ κατηγόρησε τον αντίπαλό του ότι προσποιείται ότι είναι καλός τύπος. «Είναι προσωπικό για μένα», είπε όταν ρωτήθηκε για τον ανταγωνισμό τους από τα μέσα ενημέρωσης.

«Και έτσι είμαι. Δεν προσποιούμαι ότι είμαι άλλος άνθρωπος ούτε λέω πράγματα στα μέσα ενημέρωσης ή σε άλλα μέρη και έρχομαι εδώ και προσποιούμαι ότι δεν είπα τίποτα ή δεν θέλω να πω τίποτα. Όχι. Είναι προσωπικό για μένα γιατί είπε πολλά πράγματα. Γι' αυτό είναι προσωπικό. Και απλά ανυπομονώ να βρεθώ σε αυτό το ρινγκ. Είναι δύο διαφορετικοί άνθρωποι. Προσποιείται ότι είναι καλός τύπος αλλά δεν είναι, είναι ένας μ@@κας. Αυτός είναι. Προσποιείται ότι είναι ωραίος τύπος και λέει "Α, ναι, απλά ψάχνω τον αγώνα, Είμαι χαρούμενος". Και μετά σε άλλα μέρη μιλάει πολύ . Απλά να είσαι άντρας και να λες αυτό που λες»

@Photo credits: video screen
 

Τελευταία Νέα