Ισπανία – Κόσοβο 3-1: Πάλι ψάχνονταν παρά την τριάρα οι Ταύροι (vid)

Gazzetta team
Ισπανία – Κόσοβο 3-1: Πάλι ψάχνονταν παρά την τριάρα οι Ταύροι (vid)

bet365

Αυτή τη φορά η Ισπανία έβαλε τρία, αλλά η εικόνα της στο 3-1 επί του Κοσόβου, όπως συνέβη και στα προηγούμενα παιχνίδια της στον όμιλο της Εθνικής. Βρίσκεται όμως στην κορυφή.

Στην Ισπανία δεν το βιώνουν με τον εύκολο τρόπο που πίστευαν στο ξεκίνημα ενός ομίλου που είναι του χεριού τους. Και ακόμα δεν έχουν παίξει με τον πιο δυνατό αντίπαλό τους, τη Σουηδία. Οι Ιβηρες έχουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ και τη φιλοσοφία τους και αυτό τους κοστίζει στην αγωνιστική εικόνα τους. Συνέβη στην εντός ισοπαλία με την Ελλάδα, με τον τρομερά δύσκολο τρόπο που το γύρισαν στο φινάλε στη Γεωργία και φάνηκε και σε αυτό το 3-1 επί του Κοσόβου.

Ο Λουίς Ενρίκε που κλείστηκε στο ασανσέρ πριν ξεκινήσει το ματς, μάλλον άφησε εκεί το προπονητικό μυαλό του και δεν βοήθησε πολύ την ομάδα του. Το έκανε όμως ο Ντάνι Ολμο με εκπληκτικό curler στο 1-0 (34') και δύο λεπτά αργότερα ο Φεράν Τόρες με διαγώνιο πλασέ φάνηκε να το τελειώνει. Ωστόσο, ένα αδιανόητο λάθος του πορτιέρο, Ουνάι Σιμόν, που βρέθηκε να χάνει την μπάλα προς το κέντρο, οδήγησε στο γκολ με λόμπα του Χαλίμι (70'). Τελικά ο Ζεράρ Μορένο (75') κλείδωσε το τρίποντο και έστειλε τους Ταύρους στην κορυφή.

Ισπανία (Λουίς Ενρίκε): Σιμόν, Ινιγο Μαρτίνεθ, Ερικ Γκαρθία, Γιορέντε, Ζόρντι Αλμπα, Μπουσκέτς (82' Ρόδρι), Κόκε, Πέδρι (69' Φαμπιάν Ρουίθ), Ολμο (82' Κανάλες), Φεράν Τόρες, Μοράτα (69' Μορένο)

Κόσοβο (Μπερνάρ Σαλάν): Ουικάνι, Αλίτι, Χαντεριονάι, Βοϊβόντα, Χαλίμι (82' Βόκα), Κριεζίου, Κολόλι (57' Ζένελι), Τσελίνα, Ράσιτσα (55' Καστράτι), Μουρίκι.

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Αποτελέσματα
Ελλάδα – Γεωργία 1-1
Ισπανία – Κόσοβο 3-1
* Ρεπό η Σουηδία

Βαθμολογία (3η αγωνιστική)
1. Ισπανία 7 (6-3)
2. Σουηδία 6 (4-0)
3. Ελλάδα 2 (2-2)
4. Γεωργία 1 (2-4)
5. Κόσοβο 0 (1-6)
* Σουηδία, Ελλάδα, Κόσοβο από 2 ματς!

Επόμενη αγωνιστική (02/09)
Γεωργία – Κόσοβο
Σουηδία - Ισπανία
* Ρεπό η Ελλάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα