Novileague με Κύπρος - Σλοβενία και Ίλιτσιτς

Gazzetta team
Novileague με Κύπρος - Σλοβενία και Ίλιτσιτς

bet365

H Novileague έχει πάρει... φωτιά και για ακόμα μια μέρα το μενού έχει ματς από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με το ματς της Κύπρου με τη Σλοβενία.

Η Novileague δεν σταματά, αφού η μάχη στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου συνεχίζεται. Μετά το 0-2 στο ματς της Ιταλίας με τη Βουλγαρία, σειρά παίρνει η μάχη της Κύπρου με τη Σλοβενία.

Φτάνουμε στην 50η αγωνιστική λοιπόν στη Novileague, 10η για το τρίτο μίνι πρωτάθλημα και θα πάμε με το διπλό της παρέας του Ίλιτσιτς.

Ξεκινά από σήμερα στη νέα Novileague

Θα πάρουμε το 0-1 της ομάδας του Όμπλακ με σκόρερ τον ποιοτικότερο παίκτη της μεσοεπιθετικά, τον Ίλιτσιτς.

Επτά φορές έχουν συναντηθεί οι δύο ομάδες στο παρελθόν, με τη Σλοβενία να μετράει 4νίκες, μία η Κύπρος, ενώ 2 ματς έληξαν ισόπαλα.

Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου δεν σκόραρε στα τελευταία 3 παιχνίδια της, ενώ η Σλοβενία κράτησε το μηδέν στα 3 από τα τελευταία 4 εκτός έδρας ματς που έδωσε.

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Πάμε και στις βαθμολογίες τώρα. Στον πίνακα των ακριβές σκορ υπάρχουν 2 που έχουν βρει από πέντε ακριβές σκορ. Στους σκόρερ αντίθετα υπάρχουν τρία άτομα με 7 σωστές προβλέψεις.

Σας θυμίζουμε πως ακόμα και τώρα μπορείτε να μπείτε στη Novileague μιας και εκτός από το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ που θα κριθεί μετά από 100 αγωνιστικές υπάρχουν τα μίνι πρωταθλήματα τα οποία χαρίζουν μεγάλα έπαθλα (20.000 ευρώ για τους πρώτους και 2.000 ευρώ για τους δεύτερους σε ακριβές σκορ και σκόρερ).

Οπότε αν δεν έχετε συνδεθεί ακόμα μπορείτε ν' αρχίσετε και από την 50η αγωνιστική της Novileague.

Για τον Διαγωνισμό ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις | Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται συμμετοχή στα παίγνια

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα