Σφιντέρσκι: «Αυτό το γκολ θα το θυμάμαι για πάντα»!

Σφιντέρσκι: «Αυτό το γκολ θα το θυμάμαι για πάντα»!

bet365

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι έκανε ένα παιδικό όνειρο πραγματικότητα. Έπαιξε με την εθνική Πολωνίας και στο ντεμπούτο του βρήκε δίχτυα! «Περίμενα από παιδί αυτή τη στιγμή», λέει ο επιθετικός του ΠΑΟΚ.

Είναι λογικό ο Κάρολ Σφιντέρσκι να θυμάται για πάντα το ντεμπούτο του με την εθνική Πολωνίας. Με το… καλημέρα ο Πολωνός επιθετικός του ΠΑΟΚ πέτυχε το πρώτο του γκολ στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στην Ανδόρα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

«Το γκολ που σημείωσα στο ντεμπούτο μου είναι σίγουρα ένας εξαιρετικός λόγος για να είμαι ευτυχισμένος. Για αυτό δούλεψα από μικρή ηλικία. Χαίρομαι που ήρθε επιτέλους αυτή η στιγμή. Έχω μια ευκαιρία στην εθνική ομάδα, σημείωσα ένα γκολ και αυτό θα με συνοδεύει για το υπόλοιπο της ζωής μου», σημείωσε αρχικά ο Πολωνός.

Αναφορικά με το ντεμπούτο του στην εθνική ομάδα σχολίασε: «Ο προπονητής μου έδωσε μια ευκαιρία, είχα λίγο χρόνο για να δείξω τα στοιχεία μου. Δεν είχα τίποτα να χάσω. Το σκορ ήταν στο 2-0 και ήμασταν συνεχώς στην επίθεση. Ήμουν έτοιμος να πάρω τη μπάλα στα πόδια μου, προσπάθησα να δημιουργήσω κάτι είτε για τον εαυτό μου είτε για τους συμπαίκτες μου».

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι πήρε τη θέση του σπουδαίου Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αν και η παρουσία τόσων πολλών σημαντικών επιθετικών φαινόταν πως θα μείωνε τις πιθανότητες για χρόνο συμμετοχής.

«Το στυλ του παιχνιδιού μας και η οργάνωση της ομάδας έπαιξαν σημαντικό ρόλο, με βοήθησαν αρκετά. Πήρα τα πρώτα 30 λεπτά ήταν η ώρα να δείξω τι μπορώ να προσφέρω. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να πάρω περισσότερα λεπτά στη συνέχεια», εξήγησε ο 24χρονος σέντερ φορ του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα