Σάντος: «Προτιμώ να μην παίζω τόσο καλά και να νικάω»

Σάντος: «Προτιμώ να μην παίζω τόσο καλά και να νικάω»

Gazzetta team
Σάντος: «Προτιμώ να μην παίζω τόσο καλά και να νικάω»

bet365

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου ότι προτιμά να νικά κι ας μην θέλγει το ποδόσφαιρο της ομάδας του.

Η εθνική Πορτογαλίας νίκησε την Τετάρτη με 1-0 την αντίστοιχη του Αζερμπαϊτζάν στο Τορίνο για την πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ 2022 με το αυτογκόλ του Μεντβέντεβ και παρά το τρίποντο τα media της Ιβηρικής ασκούν κριτική στον Φερνάντο Σάντος και τους διεθνείς τους για το πενιχρό θέαμα.

Ο πρώην προπονητής των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και Εθνικής Ελλάδας ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς του Βελιγραδίου με τη Σερβία (27/3, 21:45) ότι προτιμά να νικά κι ας μην θέλγει τόσο η εικόνα της ομάδας του.

«Ο στόχος και η επιθυμία μας είναι η νίκη, δεν μου αρέσει η λέξη υποχρέωση. Στη θεωρία το ματς με το Αζερμπαϊτζάν ήταν εύκολο και στην πράξη αποδείχθηκε ότι δεν ήταν. Σεβόμαστε τη Σερβία.

Προσωπικά προτιμώ να μην παίζω τόσο καλά και να νικάω από το να παίζω καλά και το τελικό αποτέλεσμα να είναι η ισοπαλία», υποστήριξε ο Φερνάντο Σάντος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα