Σφιντέρσκι: «Ο Λεβαντόφσκι είναι… ρομπότ, παίκτης από άλλον πλανήτη»!

Σφιντέρσκι: «Ο Λεβαντόφσκι είναι… ρομπότ, παίκτης από άλλον πλανήτη»!

bet365

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Πολωνία ο Κάρολ Σφιντέρσκι αναφέρθηκε στην κλήση και το πιθανό ντεμπούτο του στην Εθνική ομάδα, αλλά και τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, τον οποίο χαρακτήρισε «ρομπότ»!

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι περιμένει πως και πως το ντεμπούτο του στην εθνική Πολωνίας, αν και η παρουσία των Λεβαντόφσκι, Πιόντεκ και Μίλικ, μάλλον περιορίζουν το χώρο για συμμετοχή στα παιχνίδια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με μοναδική «βατή» αναμέτρηση, όπου μπορεί να πάρει χρόνο, αυτή κόντρα στην Ανδόρα.

Πιο αναλυτικά ο Πολωνός επιθετικός του ΠΑΟΚ είπε:

Για το αν είχε κάποια επικοινωνία με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Πάολο Σόουζα: «Όχι, αλλά αμέσως μετά την ανακοίνωση των κλήσεων, o συνεργάτης του ήρθε σε επαφή μαζί μου και μου ζήτησε τον αριθμό τηλεφώνου του προπονητή του ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι συζητήθηκε για το πόσο συχνά δουλεύω στο γυμναστήριο».

Για το αν του έκανε εντύπωση η παρουσία του στην Εθνική : «Ναι, γιατί δεν είχα λάβει κανένα σήμα πριν. Επομένως υπήρξε μια έκπληξη. Ωστόσο υπήρχε μια σκέψη στο υποσυνείδητο ότι μπορεί να έχω κάποια πιθανότητα».

Για το αν είχε επαφές με τον τέως ομοσπονδιακό τεχνικό, Γέρζι Μπρέζεκ: «Είχε έρθει ο βοηθός του να με παρακολουθήσει σε έναν αγώνα, αλλά αυτή ήταν η μοναδική επαφή…».

Για το αν σκέφτεται και πότε περιμένει το ντεμπούτο του: «Δεν πρόκειται να πω… ανοησίες, γιατί θα γελάσουν αρκετοί! Ξέρω την θέση μου. Ξέρω με ποιον έχω να ανταγωνιστώ. Δεν βάζω καν στην συζήτηση τον Λεβαντόφσκι. Ο τύπος είναι… ρομπότ, παίκτης από άλλον πλανήτη! Οι Μίλικ και Πιόντεκ δεν έχουν τόσο καλή σεζόν, αλλά έκαναν πολλά για τις ομάδες τους που ο προπονητής δεν μπορούσε απλά να τους διαγράψει. Γι’ αυτό έρχομαι στην ομάδα γεμάτος ταπεινότητα, αν και πρέπει να παραδεχτώ ότι πιστεύω ότι θα παίξω για λίγα λεπτά. Μπορεί στον αγώνα με την Ανδόρα για παράδειγμα…».

Για το αν θεωρεί πως μπορεί να βρεθεί στην αποστολή του EURO 2020: «Αν δεν ήταν η πανδημία, σίγουρα θα παρακολουθούσα το τουρνουά από την τηλεόραση. Τώρα ξαφνικά έχω κερδίσει χρόνο. Τον Μάρτιο έχω την ευκαιρία να δείξω τον εαυτό μου, στην Ελλάδα παίζουμε play off, που είναι όλοι σκληροί αγώνες. Αν πετύχω γκολ και δείξω καλή εικόνα, τότε υπάρχει μια ευκαιρία. Η ομάδα είναι γεμάτη από ταλέντο, αλλά διάφορες συμπτώσεις και η φόρμα μου μπορούν να με βοηθήσουν. Μπορώ να πάω στο τουρνουά. Ωστόσο όλα θα φανούν και από την τρέχουσα παρουσία μου στην Εθνική».

Διαβάστε επίσης

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα