ΠΑΟΚ: Ο… κορονοϊός κάνει βασικό τον Σφιντέρσκι στην Εθνική Πολωνίας

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ο… κορονοϊός κάνει βασικό τον Σφιντέρσκι στην Εθνική Πολωνίας

bet365

Όπως αναφέρουν πολωνικά ΜΜΕ η πιθανή απουσία των Λεβαντόφσκι και Μίλικ από το παιχνίδι με την Αγγλία στο Λονδίνο, ανοίγει την πόρτα της ενδεκάδας για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι περιμένει πως και πως την πρώτη του συμμετοχή σε αποστολή της Εθνικής Πολωνίας, μετά την κλήση που έλαβε από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Πάουλο Σόουζα.

Ο Πολωνός επιθετικός του ΠΑΟΚ είναι στην αποστολή μαζί με τα «βαριά» ονόματα των Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Κριστόφ Πιόντεκ, Αρκάντιους Μίλικ και Νταβίντ Κοβνάτσκι ενόψει των αναμετρήσεων με Ουγγαρία (25/3), Ανδόρα (28/3) και Αγγλία (31/3) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Για το τελευταίο χρονικά παιχνίδι κόντρα στα «λιοντάρια» υφίσταται πρόβλημα σ’ ότι αφορά την παρουσία των Λεβαντόφσκι και Μίλικ, λόγω των περιοριστικών μέτρων που υπάρχουν αναφορικά με τον κορονοϊό.

Σε περίπτωση που οι δύο Πολωνοί διεθνείς δεν μπορέσουν να ταξιδέψουν στο Λονδίνο, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα ο σέντερ φορ του ΠΑΟΚ, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του πολωνικού Τύπου.

Διαβάστε επίσης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα