Νορβηγία: Νέος αρχηγός ο Όντεγκααρντ (vid)

Νορβηγία: Νέος αρχηγός ο Όντεγκααρντ (vid)

Βασίλης Τεμπέλης
Νορβηγία: Νέος αρχηγός ο Όντεγκααρντ (vid)

bet365

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Νορβηγίας, Στάλε Σολμπάκεν, ανακοίνωσε την Παρασκευή (12/3) ότι ο Μάρτιν Όντεγκααρντ είναι ο νέος αρχηγός της ομάδας.

Το περιβραχιόνιο του αρχηγού της εθνικής Νορβηγίας στον Μάρτιν Όντεγκααρντ έδωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Στάλε Σολμπάκεν, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή (12/3).

Ο 22χρονος μέσος της Άρσεναλ, ο οποίος άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τους 16 του Europa League, είναι ο νέος αρχηγός.

Ο μέχρι πρότινος, Στέφαν Γιόχανσεν (αγωνίζεται δανεικός από τη Φούλαμ στην ΚΠΡ) αποσύρθηκε σε ηλικία 30 ετών από την εθνική ομάδα. «Μερικοί παίκτες γεννιούνται για να γίνουν αρχηγοί, είναι μία τιμή γι' αυτόν και θα παρακινήσει κι άλλους παίκτες. Μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό και έχει μεγάλη αντίληψη», υποστήριξε ο Σολμπάκεν για τον Όντεγκααρντ ο οποίος έκανε ντεμπούτο με την εθνική Νορβηγίας το 2014 και μετρά 25 συμμετοχές.

Ο Σολμπάκεν υποστήριξε ότι στην ομάδα των αρχηγών πίσω από τον Όντεγκααρντ ίσως βρίσκεται και ο Έρλινγκ Χάαλαντ.

Η Νορβηγία βρίσκεται στον 7ο όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 μαζί με τις Τουρκία, Ολλανδία, Μαυροβούνιο, Λετονία και Γιβραλτάρ.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα