Μάγος Μέσι και στο Μουντιάλ η Αργετινή (vids)

Φώτης Καρακούσης
Μάγος Μέσι και στο Μουντιάλ η Αργετινή (vids)

bet365

Το ήθελε τόσο πολύ ο κόσμος, αλλά κυρίως το ήθελε και αυτός. Να οδηγήσει σε ένα παιχνίδι την Αργεντινή στη επιτυχία. Και ο μάγος Μέσι το έκανε. Με χατ τρικ πήρε από το χεράκι την Εθνική του ομάδα και την οδήγησε στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με το 3-1 επί του Εκουαδόρ που προηγήθηκε μόλις στο 1'.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Οβιέδο – Τενερίφη με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Όχι σε ένα και δύο παιχνίδια, αλλά σε 17 η Αργεντινή έδειχνε πως ήθελε να... αυτοκτονήσει και να μείνει εκτός Μουντιάλ της Ρωσίας. Δεν πήγαινε σχεδόν τίποτα καλά και η γκρίνια για τον Μέσι και την παρέα του είχε κάνει για τα καλά την εμφάνισή της. Και πως να μην την κάνει, όταν έπρεπε να φτάσουμε στην τελευταία αγωνιστική για να δει αν θα μπορούσε να προκριθεί στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση του πλανήτη;

Στο Εκουαδόρ όμως εμφανίστηκε η καλή Αργεντινή ή για να είμαστε ακριβείς, ο καλός Μέσι. Αυτός ο μάγος της Μπαρτσελόνα που πολλοί Αργεντίνοι έλεγαν πως με την ομάδα του κάνε πράγματα που δεν τα έχει κάνει με την Εθνική. Ε σήμερα τα έκανε και αυτά. Πραγματοποιώντας μια μαγική εμφάνιση και χωρίς εισαγωγικά γιατί ήταν όντως μαγική, πέτυχε τρία γκολ, οδήγησε την Αργεντινή στο Μουντιάλ και έδειξε πως στην μέρα του απλά δεν έχει αντίπαλο.

Και όλα αυτά παρά την αγωνία του αποκλεισμού και κυρίως παρά το 1-0 του Εκουαδόρ μόλις στο 1'. Οι γηπεδούχοι με τον Ιμπάρα άνοιξαν το σκορ και όλοι άρχισαν να κάνουν σκέψεις για αποκλεισμό. Ωστόσο ο Μέσι δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, με ωραία τέρματα στο 12' και 20' έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του και το καλύτερο το άφησε στο δεύτερο ημίχρονο. Εκεί και συγκεκριμένα στο 62' με ένα μαγικό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-3 και έκανε όλο το γήπεδο να τον αποθεώνει!

Βαθμολογία
1. Βραζιλία 41
2. Ουρουγουάη 31
3. Αργεντινή 28
4. Κολομβία 27
5. Περού 26
6. Χιλή 26
7. Παραγουάη 24
8. Ισημερινός 20
9. Βολιβία 14
10. Βενεζουέλα 12

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα