Εθνική ομάδα πόλο γυναικών: Τα δάκρυα χαράς της Σιούτη για την κατάκτηση του παγκόσμιου πρωταθλήματος
Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο θα φέρει στην Ελλάδα και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου! Μία εκπληκτική εμφάνιση από τη «γαλανόλευκη» στον τελικό έφερε τη νίκη με 12-9 επί της Ουγγαρίας!
Για δεύτερη συνεχόμενη φορά το σύνολο του Χάρη Παυλίδη ανεβαίνει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και φτάνει τα 14 μετάλλια σε μεγάλες διοργανώσεις! Μία τρομερή εμφάνιση σε άμυνα! Μάλιστα, αυτό είναι και το δεύτερο χρυσό στη διοργάνωση για την Ελλάδα, μετά το 2011.
Το επίτευγμα αυτό προκάλεσε τα δάκρυα των κοριτσιών της Εθνικής πόλο, με τη Χριστίνα Σιούτη να είναι από αυτές που την ώρα του αγώνα ξέσπασε από χαρά.
Δείτε το βίντεο
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
