Ελλάδα: Τα χαμένα πέναλτι των Σκουμπάκη και Κάκαρη κόντρα στην Ισπανία (vid)
Η εθνική ομάδα πόλο ανδρών προδόθηκε πάλι στο τελευταίο δευτερόλεπτο, όπως πέρυσι με τη Σερβία στον προημιτελικό των Ολυμπιακών Αγώνων, όταν δέχθηκε το γκολ ήττας 12-11 από τον Γιάκσιτς με σουτ από το κέντρο, 2 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος.
Ετσο και τώρα δέχθηκε το γκολ ισοφάρισης από τον Μουναρίθ (7-7) ένα δευτερόλεπτο πριν από το τέλος του ημιτελικού στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Και στα πέναλτι η Ισπανία είχε το μεγάλο πλεονέκτημα, τον κορυφαίο τερματοφύλακα στον κόσμο, Ουνάι Αγκίρε, ο 23χρονος έπιασε τις εκτελέσεις των Σκουμπάκη, Κάκαρη και το όνειρο του τελικού έσβησε.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
