Δάκρυσε για την 8η θέση η Πλευρίτου: «Αδικούμε τους εαυτούς μας»

H Ελευθερία Πλευρίτου μιλάει στην ΕΡΤ

bet365

Η Ελευθερία Πλευρίτου με δάκρυα στα μάτια εξέφρασε την στενοχώρια της για την 8η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Φανερά συναισθηματικά φορτισμένη, η Ελευθερία Πλευρίτου στάθηκε στο γεγονός ότι η εθνική μας ομάδα πόλο γυναικών, περιορίστηκε στην 8η θέση μετά την κακή εμφάνιση κόντρα στον Καναδά.

Η αρχηγός της εθνικής δάκρυσε την ώρα που μιλούσε στην ΕΡΤ, αναφέροντας πως η τελική κατάταξη ενοχλεί όλες τις πολίστριες της ομάδας καθώς θεωρεί πως αδίκησαν τους εαυτούς τους και την δουλειά που είχαν κάνει όλο αυτό το διάστημα.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μας ικανοποιεί αυτή η θέση. Είμαστε στενοχωρημένες και απογοητευμένες, ειδικά για το σημερινό. Γιατί τι άλλα ματς κρίθηκαν στο γκολ και όπως είδαμε, υπάρχουν 8 ομάδες που είμαστε στο ίδιο επίπεδο και μπορεί να κερδίσει η οποιαδήποτε ομάδα την άλλη. Εμείς, το κακό κομμάτι της υπόθεσης, είναι ότι αδικούμε τους εαυτούς μας. Ξέρουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Στις επόμενες δύο διοργανώσεις θα δείξουμε καλύτερο πρόσωπο. Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας. Μας αδικεί αυτή η θέση» είπε αρχικά.

«Στον αθλητισμό χρειάζονται κι αυτά (τα μαθήματα από τα άσχημα αποτελέσματα). Πέρυσι ήμασταν 7ες στο Παγκόσμιο και φτάσαμε τελικό στο Ευρωπαϊκό. Εχουμε δύο μεγάλες διοργανώσεις μπροστά μας και θα παλέψουμε για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες» πρόσθεσε η Ελευθερία Πλευρίτου.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα