Γενηδουνιάς: «Κανένας δεν έχει συμβόλαιο με την επιτυχία»

Δημήτρης Ντζάνης
 Γενηδουνιάς: «Κανένας δεν έχει συμβόλαιο με την επιτυχία»

bet365

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς, κορυφαίος σκόρερ για την εθνική ομάδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ, έκανε τη δική του πρώτη ανάλυση μετά την 5η θέση στη διοργάνωση.

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς ήταν σχεδόν αλάνθαστος με το Μαυροβούνιο, είχε 4/5 και με 17 συνολικά γκολ (17/29) αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ για την εθνική ομάδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Ζάγκρεμπ.

Ο διεθνής περιφερειακός σχολιάζοντας την παρουσία της εθνικής ομάδας στη διοργάνωση είπε τα εξής: «Δεν κάναμε το ξεκίνημα που θέλαμε στη νέα χρονιά, κρατήσαμε τα καλά μας παιχνίδια για το τέλος, που δεν είχε και ιδιαίτερη σημασία, ήταν και θέμα γοήτρου να βγούμε πέμπτοι και όχι όγδοοι.

Η πέμπτη θέση σημαίνει πως δεν το εγκαταλείψαμε, δεν παραδοθήκαμε, ακολουθεί ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα, νομίζω πως όπως τελειώσαμε το ευρωπαϊκό είναι μια καλή αρχή για το επόμενο τουρνουά.

Άλλοι ήταν οι στόχοι μας, το έχουμε πει ξανά, κανένας δεν έχει συμβόλαιο, με την επιτυχία, αλλά δεν πρέπει να λέμε ψέματα στον ευατό μας, δεν ήμασταν καλοί, νομίζω στο τέλος της ημέρας πήραμε αυτό που αξίζαμε».

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΟ Τελευταία Νέα