Ελευθεριάδου για το «κοπέλα Βεζένκοβ»: «Δυστυχώς είναι συχνό αυτό, αλλά είναι θετικό που αντέδρασε ο κόσμος (vid)

Newsroom
Ελευθεριάδου, Βεζένκοβ

bet365

Την απάντησή της για το «κοπέλα Βεζένκοβ» έδωσε η Νικόλ Ελευθεριάδου, με την χάλκινη πρωταθλήτρια Ευρώπης να αναφέρει πως η συγκεκριμένη αναφορά δεν γίνεται πρώτο φορά, όμως είναι θετικό που ο κόσμος αντέδρασε.

Η Εθνική μας ομάδα πόλο γυναικών, κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, με τη Νικόλ Ελευθεριάδου να είναι μεγάλη πρωταγωνίστρια και αγωνιστικά, αλλά και εξωαγωνιστικά χωρίς να το θέλει το δεύτερο. Το εκτός πισίνας έχει να κάνει με τον δεσμό της με τον Σάσα Βεζένκοβ, καθώς υπήρξε αναφορά στην μεγάλη της επιτυχία ως «ξοπέλα Βεζένκοβ».

Η σπουδαία πολίστρια που έχει κατακτήσει τα πάντα με τον Ολυμπιακό και την Εθνική και φυσικά ονειρεύεται και ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν το καλοκαίρι στο Παρίσι, φιλοξενήθηκε στο «Studio 4» αναφέροντας για τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό: «Αρχικά να πω ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, όπως και δεν έχουν λείψει τα κοσμητικά επίθετα δίπλα από το όνομά μου, κάτι το οποίο σε άλλες περιπτώσεις δεν θα συνέβαινε. Επίθετα τα οποία εάν ένας άντρας αθλητής είχε καταφέρει αυτό, δεν νομίζω σε ένα άρθρο να τον περιέγραφαν με επίθετα που να τονίζουν την εξωτερική του εμφάνιση.

Δυστυχώς στην κοινωνία που ζούμε αυτό το βλέπω πολύ συχνά, αλλά το θετικό της υπόθεσης είναι ότι βλέπω ο κόσμος να έχει αντιδράσει. Δεν έχω να πω τίποτα εγώ, χαίρομαι για τη στήριξη. Εύχομαι για όλες τις γυναίκες να μην αναφέρεται το όνομά τους και να συνδυάζεται με δόξα, χρήμα και δουλειά. Να κοιτάμε την ουσία και το τι έχει καταφέρει ο άλλος για να φτάσει εδώ.

Καλό θα ήταν όλα αυτά να τα κάνουμε πέρα. Ανέκαθεν υπήρχε η διαφορά του άντρα και της γυναίκας και στον αθλητισμό υπάρχει. Είτε είναι το οικονομικό κομμάτι, είτε είναι η τηλεθέαση. Όσο περνάνε τα χρόνια θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτό θα αλλάξει και θα υπάρξει ισότητα».

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΟ Τελευταία Νέα