Πόλο: Επιστροφή γεμάτη δάκρυα χαράς για την Εθνική γυναικών

Newsroom
Ομαδική φωτό από την άφιξη της εθνικής πόλο γυναικών

bet365

Με το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος και το εισιτήριο για το Παρίσι στην… τσέπη, επέστρεψε η Εθνική πόλο γυναικών από την Ολλανδία.

Με φανερή τη συγκίνηση στο πρόσωπό τους, τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας πόλο των γυναικών, δέχτηκε θερμή υποδοχή στο «Ελ. Βενιζέλος».

Η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά κυρίως η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ήταν το μεγάλο στοίχημα για την ομάδα της Αλεξίας Καμμένου που τα κατάφερε.

Στο αεροδρόμιο τους υποδέχτηκε ο υπουργός Αθλητισμού, Γ. Βρούτσης, ο ΓΓΑ, Γ. Μαυρωτάς, στελέχη της ΚΟΕ, αλλά και συγγενείς και φίλοι των κοριτσιών. Ανάμεσά τους και η Σιούτη, η οποία δεν ταξίδεψε με την ομάδα στην Ολλανδία, αλλά ήταν εκεί να τις υποδεχτεί και να γίνουν όλες μαζί μια αγκαλιά, δακρύζοντας από συγκίνηση.
Μαζί τους περίμενε και μία… τούρτα με τους ολυμπιακούς κύκλους και το «Hellas» γραμμένο πάνω της.

Για την ομάδα, ο Γ. Μαυρωτάς σχολίασε: «Πλέον αυτή η ομάδα έβγαλε από πάνω της τους αποκλεισμούς από Ολυμπιακούς Αγώνες και πήρε την πρόκριση. Από τη στιγμή που ήρθε αυτή η πρόκριση, θεωρώ πως θα δούμε άλλη ομάδα, πιο απελευθερωμένη, η οποία δεν θα έχει ταβάνι».

Η Νικόλ Ελευθεριάδου είπε για την εθνική ομάδα: «Η αλήθεια είναι ότι το αποτέλεσμα είναι ομαδικό. Το συναίσθημα είναι μοναδικό στο γκολ μου. Ανατρίχιασα και είπε ότι το ματς θα τελειώσει εκεί. Ημουν σίγουρη ότι θα συμβεί, θα έρθει η επιτυχία. Εχουμε Παγκόσμιο και ολυμπιάδα, μακάρι να είμαστε καλά και να κατακτήσουμε κάποιο μετάλλιο. Η Αλεξία (Καμμένου) μας είπε ότι σε αυτά τα ματς δεν μετρά κανένα σύστημα και τακτική, αλλά το ποιος το θέλει ποιο πολύ. Το πάθος μπορεί να καταστρέψει την οποιαδήποτε άμυνα και έτσι έγινε. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά παίζαμε με τρομερή ομάδα. Ξέραμε ότι θα επιστρέψει και υπήρχε πολύ άγχος, αλλά πιστεύαμε ότι δεν θα χάναμε. Δεν γυρνούσε το ματς»

Δείτε εικόνες από την άφιξη της ομάδας:

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΟ Τελευταία Νέα