Ελευθεριάδου: «Προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί, είναι όνειρο η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες» (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Ελευθεριαδου

bet365

Η Νικόλ Ελευθεριάδου ξέσπασε σε κλάματα συγκίνησης για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Από τα χέρια της Νικόλ Ελευθεριάδου πέρασε το «εισιτήριο» της Εθνικής ομάδας Πόλο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η διεθνής παίκτρια πέτυχε το «χρυσό» γκολ της Ελλάδας στον μικρό τελικό με την Ιταλία, χάρισε στην γαλανόλευκη το χάλκινο μετάλλιο χάρη στο οποίο η Ελλάδα εξασφάλισε την πρόκριση της για το Παρίσι.

Στις δηλώσεις της μετά τον αγώνα η Ελευθεριάδου ξέσπασε σε κλάματα συγκίνησης και τόνισε πως η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι ένα όνειρο.

«Προσπαθώ να βρω τις λέξεις να εκφράσω αυτά που νιώθω, τρέμω! Δεν μπορώ να περιγράφω τι σημαίνει αυτό για μας. Δεν θα μιλήσω για τους κόπους και οτιδήποτε άλλο. Αυτή η ομάδα έπαιξε με τόση ψυχή σήμερα, που πραγματικά δεν άξιζε κάτι άλλο από την πρόκριση. Δεν έχω λόγια, προσπαθώ να συνειδητοποιήσω απλά τι έχει συμβεί. Είναι ένα όνειρο η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και είμαι ευγνώμων που θα το ζήσω με αυτά τα κορίτσια, με αυτό το προπονητικό τιμ. Είναι δουλειά χρόνων και πραγματικά δεν έχω λόγια», είπε η Ελευθεριάδου.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΟ Τελευταία Νέα