Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο: Πολύ καλύτερα η Μαργαρίτα Πλευρίτου

Δημήτρης Ντζάνης
Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο: Πολύ καλύτερα η Μαργαρίτα Πλευρίτου

bet365

Η Μαργαρίτα Πλευρίτου έκανε εντατική θεραπεία στον τραυματισμένο αγκώνα, η κατάσταση για την αρχηγό της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης γυναικών είναι πολύ καλύτερη, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να έχει μπροστά του τον προημιτελικό με το Ισραήλ.

Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από το Σπλιτ αναφορικά με τον τραυματισμό της Μαργαρίτας Πλευρίτου στον αγώνα με την Κροατία το Σάββατο (3/9) στην ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σπλιτ.

Η αρχηγός της εθνικής ομάδας τραυματίστηκε στον αριστερό αγκώνα και σε πρώτη φάση δημιουργήθηκε έντονη ανησυχία. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μπαίνει στα νοκ άουτ παιχνίδια, τη Δευτέρα (5/9. 21:30) και έχει μπροστά της τον προημιτελικό με το Ισραήλ, που προπονεί ο Δημήτρης Μαυρωτάς.

MAVROTAS

Η εθνική ομάδα είναι το μεγάλο φαβορί για να περάσει στα ημιτελικά και τη συνάντηση με την Ιταλία το βράδυ της Τετάρτης. Η Μαργαρίτα Πλευρίτου έκανε θεραπεία την Κυριακή (4/9) με την κατάστασή της να είναι αρκετά βελτιωμένη.

Η συμμετοχή της στον αγώνα με το Ισραήλ θα αποφασιστεί από το τεχνικό επιτελείο τη Δευτέρα (5/9), αν και είναι πιθανό είναι η 28χρονη παίκτρια να προφυλαχθεί για τον μεγάλο αγώνα με την Ιταλία.

Το πρόγραμμα των προημιτελικών

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου
Ολλανδία-Γαλλία 17:00
Κροατία-Ιταλία 18:30
Ουγγαρία-Ισπανία 20:00
Ελλάδα-Ισραήλ 21:30

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΟ Τελευταία Νέα