Κραβαρίτης: «Θα επιστρέψουμε στη Βουλιαγμένη για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα» (vid)

Newsroom
Ο Δημήτρης Κραβαρίτης

bet365

Τι δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης μετά την ήττα από τη Βουλιαγμένη, στον 3ο τελικό στην Α1 πόλο γυναικών.

Ο Ολυμπιακός είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο, η Βουλιαγμένη επικρατώντας με 14-12 στα πέναλτι στο κολυμβητήριο του Λαιμού, υποχρεώνει πλέον την πειραϊκή ομάδα να πετύχει δύο διαδοχικές νίκες, προκειμένου το πρωτάθλημα στην Α1 πόλο γυναικών να παραμείνει για 12η διαδοχική χρονιά σε «ερυθρόλευκα» χέρια.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, μετά τον 3ο τελικό στον Λαιμό είπε τα εξής: «Ήταν ένα οριακό παιχνίδι, στο τέλος πήγε στα πέναλτι, εκεί θέλει λίγη τύχη, ψυχραιμία, η μπάλα είναι βαριά και θεωρώ για τις δικές μας παίκτριες η μπάλα είναι πιο βαριά, γιατί γενικότερα έχουμε μια άλλη πίεση.

Από εκεί και πέρα έχουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας, εμείς θα επιστρέψουμε εδώ για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα μέσα στη Βουλιαγμένη. Από την αρχή της σεζόν είχαμε πει πως τα παιχνίδια με τη Βουλιαγμένη θα είναι κλειστά, αυτό είναι καλό για το άθλημα, για τους φιλάθλους και για εμάς να βελτιωνόμαστε».

Μπείτε στο κανάλι του Gazzetta στο Viber για να μην χάνετε το κορυφαίο περιεχόμενο.
gazzetta-viber

@Photo credits: eurokinissi, Στέλιος Στεφάνου
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα