Παρελθόν ο Πάτερος από τον Άλιμο

Newsroom
Παρελθόν ο Πάτερος από τον Άλιμο

bet365

Ο Βαγγέλης Πάτερος αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης του Αλίμου.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας υδατοσφαίρισης του Αλίμου αποτελεί ο Βαγγέλης Πάτερος. Η διοίκηση του νεοφώτιστου συλλόγου στην Α1 κατηγορία με ανακοίνωσή του ευχαριστεί τον Βαγγέλη Πάτερο, τον οποίο χαρακτηρίζει «αθλητικό πατέρα» της ομάδας, με τον Γιάννη Μπενόπουλο να είναι ο αντικαταστάτης του.

Η ανακοίνωση του Αλίμου

«Ο Άλιμος ΝΑΣ Betsson και η Διοίκηση του συλλόγου ανακοινώνουν την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης, κ. Βαγγέλη Πάτερο.

Ο Βαγγέλης Πάτερος συνέδεσε το όνομά του με τα πρώτα βήματα του συλλόγου και με εκείνον στο τιμόνι ο Άλιμος ΝΑΣ Betsson κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α2 γυναικών, ανέβηκε για πρώτη φορά στην Α1, ενώ συμμετείχε για παρθενική φορά στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Διοίκηση του Αλίμου ΝΑΣ Betsson και ο πρόεδρος, κ. Γιάννης Ζουμπουλίδης, εκφράζουν το πιο μεγάλο “ευχαριστώ” στον Βαγγέλη Πάτερο, ο οποίος είναι ο αθλητικός μας “πατέρας” και του εύχονται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.

Τη γυναικεία ομάδα του Αλίμου ΝΑΣ Betsson θα οδηγήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών ο κ. Γιάννης Μπενόπουλος.

Ο Άλιμος ΝΑΣ συνεχίζει να δουλεύει για τα επόμενα χρόνια και θα κινηθεί ακόμη πιο δυναμικά για την ενίσχυση και την εξέλιξη του, με όνειρο να συμμετέχει με αξιώσεις στα ευρωπαϊκά “σαλόνια” της υδατοσφαίρισης».


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα