Ο Άλιμος φιλοξένησε σε κοινή προετοιμασία την Μεντιτεράνι

Newsroom
Ο Άλιμος φιλοξένησε σε κοινή προετοιμασία την Μεντιτεράνι

bet365

Την ευκαιρία να φιλοξενήσει και να προετοιμαστεί με την ισπανική Μεντιτεράνι, είχε η ομάδα υδατοφαίρισης γυναικών του Αλίμου.

Μια προετοιμασία του υψηλότερου επιπέδου ολοκληρώνεται σιγά-σιγά για τη γυναικεία ομάδα του Αλίμου, η οποία από την Κυριακή φιλοξενεί την κορυφαία ισπανική ομάδα, Μεντιτεράνι, στις εγκαταστάσεις του Alma Club και του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλίμου.

Η καταλανική ομάδα προετοιμάζεται με τον Άλιμο ενόψει των προημιτελικών του LEN Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Ντουναουϊβάρος και αυτό από μόνο του δείχνει πολλά για το επίπεδο της ομάδας του Βαγγέλη Πάτερου.

Οι δύο σύλλογοι πραγματοποιούν κοινές προπονήσεις, αλλά και φιλικά παιχνίδια, με τον Άλιμο να έχει αποδείξει την ποιότητα του κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης φέτος.

Το alimoswaterpolo.com βρέθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου το βράδυ της Τρίτης (31/1) για το πολύ δυνατό φιλικό ανάμεσα στις δύο ομάδες, το οποίο μάλιστα ολοκληρώθηκε με σκορ 10-10 και συνομίλησε με την προπονήτρια της ομάδας, Μαριάν Ντίαζ, καθώς και τις αθλήτριες, Κλάρα Εσπάρ και Πάολα Κρέσπι, οι οποίες εξήραν την ομάδα του Άλιμου και όπως δήλωσαν είναι σίγουρες ότι σε λίγα χρόνια θα την αντιμετωπίσουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Την ομάδα της Μεντιτεράνι συνοδεύει ως μέλος του επιτελείου μια παλιά γνώριμη της ελληνικής υδατοσφαίρισης, η θρυλική Πάτι ντελ Σότο, ως προπονήτρια τερματοφυλάκων, καθώς και ο team manager του συλλόγου, Ντάριο Τρόγιαν.

Από πλευράς του, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ντάριο Τρόγιαν, δήλωσε τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο του Αλίμου για την άψογη φιλοξενία. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό αυτό το κομμάτι της σεζόν, λίγο πριν τα προημιτελικά του LEN Champions League και είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στην Ελλάδα για μια δυνατή προετοιμασία.

pateros bitsakos del soto alimos

Τα παιχνίδια με τη Ντουναουϊβάρος αποτελούν ιστορία για εμάς, ποτέ δεν είχαμε φθάσει έως αυτό το σημείο και θέλουμε να προκριθούμε στο φάιναλ φορ. Στην Ισπανία, έχουμε δύο πολύ δυνατές ομάδες, τη Σαμπαντέλ και τη Ματαρό και έπειτα είμαστε εμείς, με στόχο να δυναμώσουμε κι άλλο τα επόμενα χρόνια».

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα