Ασημάκη στο Gazzetta: «Μόνο χαρά νιώθω που θα αντιμετωπίσω τις πρώην συμπαίκτριές μου στον Ολυμπιακό»

Δημήτρης Ντζάνης
Ασημάκη στο Gazzetta: «Μόνο χαρά νιώθω που θα αντιμετωπίσω τις πρώην συμπαίκτριές μου στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Άλιμος είναι συγκάτοικος με τον Ολυμπιακό στην κορυφή του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών και η Αλεξάνδρα Ασημάκη μιλά στο Gazzetta για την επικείμενη συνάντηση του Σαββάτου και για την πρώτη φορά που θα παίξει απέναντι στην πρώην της ομάδα.

«Ναι, αν μου έλεγες όταν σταματούσα πως θα έπαιζα ξανά σε μια ομάδα της Α2, σε μια ομάδα που δημιουργήθηκε από τα μηδέν, θα σου έλεγα με τίποτα. Σίγουρα περίμενα να ανέβει η ομάδα μας στην Α1, όπως και τη δική μου επιστροφή, περιμένω να παίξω απέναντι στον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη».

Αυτά δήλωνε η Αλεξάνδρα Ασημάκη πριν από έξι μήνες στο GWomen και αυτή η στιγμή έφθασε για την 34χρονη παίκτρια. Η ομάδα-δημιούργημά της, ο Άλιμος το Σάββατο (3/12, 19:00) φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο κολυμβητήριο Αλίμου και ποιος να το φανταζόταν πως έπειτα από επτά αγωνιστικές η πρωτάρα στην Α1 κατηγορία ομάδα του Αλίμου, θα συγκατοικούσε στην κορυφή της βαθμολογίας με την πρωταθλήτρια Ελλάδας και Ευρώπης.

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη θα τεθεί αντιμέτωπη απέναντι στον Ολυμπιακό, με τον οποίο αγωνίστηκε την περίοδο 2014-2020, κατακτώντας τα πάντα εντός και εκτός συνόρων.

Κάνοντας το διάλλειμά της, στο πρωτάθλημα επέστρεψε δυναμικά, μαζί με την Έλενα Ελληνιάδη οδηγούν την κούρσα των σκόρερ με 21 γκολ, με την ίδια να έχει φθάσει πλέον στα 757 γκολ στην καριέρα της και είναι η κορυφαία σκόρερ όλων των εποχών.

asimaki alimos

«Δεν τα λέγαμε πως θα πετούσα;» μας λέει η Αλεξάνδρα Ασημάκη, που σταμάτησε το 2020, έγινε μητέρα και με τον Άλιμο επέστρεψε στην ενεργό δράση.

Για πρώτη φορά η κορυφαία Ελληνίδα φουνταριστή θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό, με τον οποίο στην πρώτη της χρονιά κατέκτησε το Champions League το 2015, στον αξέχαστο τελικό με τη Σαμπαντέλ στον Πειραιά.

«Όταν παίζεις για πρώτη φορά αντίπαλος με την πρώην σου ομάδα δεν θα πρέπει να σε παρασύρει η συναισθηματική φόρτιση, γιατί αυτό επηρεάζει την αγωνιστική σου απόδοση. Θα είναι πιο έντονο όταν θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό στο "Παπαστράτειο", γιατί εκεί έζησα μεγάλες στιγμές.

Για τον αγώνα του Σαββάτου μόνο χαρά νιώθω που θα συναντήσω και θα αντιμετωπίσω τα κορίτσια με τα οποία πετύχαμε πολλά στον Ολυμπιακό» δηλώνει στο Gazzetta η Αλεξάνδρα Ασημάκη.

alimos water polo

Αναφορικά με την ομάδα του Αλίμου, που οδηγεί τεχνικά ο Βαγγέλης Πάτερος, η Ασημάκη τόνισε: «Μέχρι τώρα έχουμε δείξει σταθερότητα στα επτά παιχνίδια που έχουμε δώσει. Όλοι γνωρίζουμε τη δυναμική της ομάδας του Ολυμπιακού, εμείς πάντα θέλουμε σε κάθε αγώνα μας να δείχνουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο.

Απέναντι στον Ολυμπιακό δεν θα έχουμε άγχος, θα χρειαστεί να περιορίσουμε τα εύκολα γκολ, δηλαδή αυτά από την κόντρα και την αντίπαλη φουνταριστή. Για τον Άλιμο ο αγώνας με τον Ολυμπιακό θα είναι μια ξεχωριστή στιγμή».


@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα