Άλιμος: Σημαντική ενίσχυση με την Τσιμάρα

Newsroom
Άλιμος: Σημαντική ενίσχυση με την Τσιμάρα

bet365

Ο Άλιμος ανακοίνωσε την απόκτηση της 19χρονης περιφερειακής Ευδοκίας Τσιμάρα, η οποία αγωνιζόταν στην ΑΕΚ

Σε μια σημαντική ενίσχυση προχώρησε η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Αλίμου, ανακοινώνοντας την απόκτηση της Ευδοκίας Τσιμάρα. Η 19χρονη περιφερειακός και διεθνής με τις εθνικές ομάδες νεανίδων, νέων γυναικών και γυναικών, εντάσσεται στο δυναμικό ρόστερ του Αλίμου ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και της παρθενικής συμμετοχής της ομάδας του Βαγγέλη Πάτερου στην Α1 κατηγορία.

Έχοντας ξεκινήσει τα πρώτα της βήματα στην υδατοσφαίριση από την ΝΕ Πατρών, η Ευδοκία Τσιμάρα στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία Νέων Γυναικών το 2019 με την ομάδα της Πάτρας, στη συνέχεια αγωνίστηκε στον ΝΟ Βουλιαγμένης όπου επίσης κατέκτησε το Πρωτάθλημα Νεανίδων (2020), ενώ την περασμένη χρονιά φορούσε το σκουφάκι της ΑΕΚ.
Παράλληλα, η νεαρή παίκτρια κατέκτησε και το Χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών (Κ19), τον περασμένο Ιούλιο, ενώ πρόσφατα κλήθηκε και στο καμπ προετοιμασίας της Εθνικής Γυναικών, μετέχοντας σε τουρνουά προετοιμασίας στην Σαρδηνία με τη «γαλανόλευκη».

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου της, η Ευδοκία Τσιμάρα, δήλωσε στο γραφείο Τύπου του συλλόγου: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνίζομαι φέτος στον Άλιμο. Παρότι είναι μια καινούργια ομάδα και για πρώτη φορά θα συμμετάσχει στην Α1 κατηγορία είμαι αισιόδοξη για την νέα σεζόν και πρόθυμη να δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου. Γνωρίζω ότι θα είναι δύσκολο, ότι θα χρειαστεί πολλή δουλειά και επιμονή από όλες μας, όμως θα είμαστε έτοιμες να ανταπεξέλθουμε σε κάθε δυσκολία και στο τέλος να πετύχουμε τους στόχους μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα