Ολυμπιακός: Έκανε δική του και τη Στεφανία Σάντα

Newsroom
Ολυμπιακός: Έκανε δική του και τη Στεφανία Σάντα

bet365

Ένα από τα νέα μεγάλα αστέρια της γυναικείας υδατοσφαίρισης η Στεφανία Σάντα θα συνεχίσει την καριέρα της στον Ολυμπιακό.

Με το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης να κορυφώνεται στο Σπλιτ και την εθνική ομάδα γυναικών να παίζει την Παρασκευή (9/9) στον αγώνα για το χρυσό μετάλλιο, ο Ολυμπιακός προχώρησε σε μια σημαντική μεταγραφική κίνηση, ανακοινώνοντας την απόκτηση της Στεφανίας Σάντα.

Η 18χρονη που βρίσκεται στο Σπλιτ για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, γίνεται η δεύτερη παίκτρια, μετά την Ιωάννα Χυδηριώτη που ακολουθεί το ίδιο μεταγραφικό δρομολόγιο αυτό το καλοκαίρι και από τη Βουλιαγμένη εντάσσεται στον πρωταθλητή Ευρώπης και Ελλάδας, Ολυμπιακό.

Η Στεφανία Σάντα αγωνιζόταν στην ομάδα γυναικών του ΝΟ Βουλιαγμένης τα τελευταία δύο χρόνια, με την εθνική νεανίδων μετράει δύο ασημένια μετάλλια, ένα στο πρόσφατο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βελιγραδίου και ένα πέρυσι, στο ευρωπαϊκό του Σίμπενικ.

santa

«Είμαι πολύ χαρούμενη, που θα είμαι μέλος αυτής της ιστορικής ομάδας. Ο στόχος μου πάντα, όπως και των περισσότερων αθλητριών, είναι η νίκη. Οπότε, θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, για να πετύχω τον στόχο μου. Είναι μια μεγάλη χρονιά, γεμάτη διοργανώσεις και αγωνιστικές υποχρεώσεις και την περιμένω πώς και πώς» δήλωσε η Σάντα στην ιστοσελίδα του συλλόγου.


 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα