Εθνικός – Βουλιαγμένη 8-10 (πέν.): Καθάρισε την 3η θέση

Newsroom
Εθνικός – Βουλιαγμένη 8-10 (πέν.): Καθάρισε την 3η θέση

bet365

Η Βουλιαγμένη κάνοντας το 2-0 στις νίκες επί του Εθνικού πήρε την 3η θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 γυναικών.

Η επιλογή της Άντις Μελιδώνη, να χρησιμοποιήσει στη διαδικασία των πέναλτι την Μαρίνα Κοτσιώνη κάτω από τα δοκάρια, δικαιώθηκε απόλυτα, η 23χρονη γκολκίπερ απέκρουσε τρεις εκτελέσεις, η Βουλιαγμένη νίκησε τον Εθνικό με συνολικό σκορ 10-8 (κ. αγ. 7-7) στο «Παπαστράτειο» και με 2-0 νίκες κατέλαβε την τρίτη θέση στη βαθμολογία του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 γυναικών.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκεια. Ο Εθνικός προηγήθηκε 7-6 (6:30 πριν από τη λήξη) με την Ελληνιάδη και ισοφάρισε η Μαρία Πάτρα με πέναλτι (2:35), στέλνοντας τον αγώνα στα πέναλτι.


Τα πέναλτι
Κοντονή 1-0
Χυδηριώτη 1-1
Ι. Χαραλαμπίδη (απέκρουσε η Κοτσιώνη)
Σάντα 1-2
Ιωάννου (απέκρουσε η Κοτσιώνη)
Γιαννοπούλου 1-3,
Ι. Μπενέκου (απέκρουσε η Κοτσιώνη)

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 1-1, 2-2, 1-1
Πέναλτι: 1-3


ΕΘΝΙΚΟΣ (Αντιγόνη Ρουμπέση): Σωτηρέλη, Ιωάννου, Ιωάννα Χαραλαμπίδη 1, Ελληνιάδη 4, Κοντονή 1, Πάρκες, Χατζηκυριακάκη, Άλκηστη Μπενέκου 1, Ρακιντζή, Στεφανία Χαραλαμπίδη 1, Ιόλη Μπενέκου, Καραμπέτσου, Τζόνσον, Γκότζια, Μπέτα.

ΝΟΒ (Αντι Μελιδώνη): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Χυδηριώτη 2, Μουστακαρία, Γιαννοπούλου 2, Ριντζ 1, Τανκέεβα 1, Μ.Πάτρα 2, Καλαϊτζή, Διαμαντοπούλου, Σάντα 1, Αγγελίδη 1, Ε .Πάτρα, Καλογεροπούλου, Ανδρεάδη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα