Ηλυσιακός - Ρέθυμνο 9-10: Νίκη παραμονής η ομάδα της Κρήτης

Newsroom
Ηλυσιακός - Ρέθυμνο 9-10: Νίκη παραμονής η ομάδα της Κρήτης

bet365

Το Ρέθυμνο με τέσσερα σερί γκολ νίκησε τον Ηλυσιακό 10-9 και παρέμεινε στην Α1 κατηγορία πόλο γυναικών, υποβιβασμός για την ομάδα των Ιλισίων.

Με γκολ από την Αμάντα Αμορόζα πέντε δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη, το Ρέθυμνο νίκησε τον Ηλυσιακό με 10-9 στο Ιλίσιο και εξασφάλισε την παραμονή του στην Α1 πόλο γυναικών. Αντίθετα, η ομάδα των Ιλισίων, υποβιβάστηκε στην Α2 καθώς έχασε για δεύτερη φορά στα πλέι άουτ από την κρητική ομάδα.

Ο Ηλυσιακός που ήθελε την νίκη για να οδηγηθεί η σειρά σε τρίτο αγώνα, προηγήθηκε 9-6 στο γ' οκτάλεπτο, 3:47 από τη λήξη του, αλλά από το σημείο εκείνο δεν σκόραρε ξανά. Το Ρέθυμνο σταδιακά ψαλίδισε τη διαφορά, ισοφάρισε στα 2:39 από το τέλος πάλι με την Αμορόζα, που ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια, καθώς σημείωσε τα τρία τελευταία γκολ για το Ρέθυμνο. μ


Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-4, 3-2, 0-2

HΛΥΣΙΑΚΟΣ (Γιώργος Τσόκας): Σκαρπαλέζου Ν., Μανιάτη, Κουτίνιο 1, Γουέμπστερ 4, Πάτερου, Κωνσταντά 1, Μπακομήτρου, Σκαρπαλέζου Ο. 1, Νικολακοπούλου, Λιαπάκη 1, Ρηγοπούλου, Σαράκη, Μοσχοφίδου, Παναγιότι 1.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Ανέστης Πεσματζόγλου): Καραγιάννη, Μακ Κι 1, Αμορόζα 5, Κυριακάκη 2, Φαρμάκη 1, Τσιουγκρή 1, Μυριοκεφαλιτάκη, Φραγγελάκη, Στ.Λιμπιτάκη, Α.Λιμπιτάκη, Δ.Λαμπαθάκη, Μπιρλιράκη, Τσακωνάκη.


 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα