Νηρέας Χαλανδρίου - ΠΑΟΚ 6-17: Ο «Δικέφαλος» παρέμεινε στην Α1

Newsroom
Νηρέας Χαλανδρίου - ΠΑΟΚ 6-17: Ο «Δικέφαλος» παρέμεινε στην Α1

bet365

Ο ΠΑΟΚ νικώντας για 2η φορά τον Νηρέα Χαλανδρίου εξασφάλισε την παραμονή του στην Α1 πόλο γυναικών, υποβιβασμός για την αθηναϊκή ομάδα.

Με τη Δέσποινα Φραγκιά να σημειώνει επτά γκολ και την Ολλανδή, Μάουντ Μέγκενς να προσθέτει άλλα πέντε, ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Νηρέα Χαλανδρίου με 15-6 και φθάνοντας στο 2-0 νίκες εξασφάλισε την παραμονή του στην Α1 κατηγορία υδατοσφαίρισης γυναικών. Αντίθετα η ομάδα του Χαλανδρίου υποβιβάστηκε στην Α2 κατηγορία.

Με επτά τέρματα της Δέσποινας Φραγκιά και πέντε της Ολλανδής Μάουντ Μέγκενς, ο ΠΑΟΚ νίκησε για δεύτερη φορά στα πλέι άουτ τον Νηρέα, αυτή τη φορά στο Χαλάνδρι (15-6) και πανηγύρισε την παραμονή του στην Α1.

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 2-4, 1-5, 1-2

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Χάρης Γιακουμάτος): Πουλοπούλου, Δασκαλάκη 1, Παπαφιλίππου, Γιαμπασάκου 1, Κονταλέξη 1, Κόλλια 2, Μπινιάρη, Κωνσταντοπούλου, Δασκαλάκη, Κατσιάνου, Κακλή, Ψικάκου 1, Μανουσάκη, Τσαγκαλίδη, .Καραχάλιου.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Φορίδου, Μέγκενς 5, Ακιλμπάγιεβα, Μπίκου, Ταυρίδου, Γραικού 2, Λαμπρούση, Στόγιου, Φραγκιά 7, Ντόνα 1, Λασκαρίδου, Μανίκα, Συκά, Παρασκευοπούλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα