Ολυμπιακός - Ρέθυμνο 37-4: Με το πόδι στο γκάζι στο ντεμπούτο του Τσίριτς

Newsroom
Ολυμπιακός - Ρέθυμνο 37-4: Με το πόδι στο γκάζι στο ντεμπούτο του Τσίριτς

bet365

Ο Αλεκσάνταρ Τσίριτς έκατσε για πρώτη φορά στον πάγκο της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού.

Οι παίκτριες του Ολυμπιακού σαν να ήθελαν να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους στο νέο τους τεχνικό, τον Αλεσκάνταρ Τσίριτς, με αποτέλεσμα να φιλοδωρήσουν με 37 γκολ το Ρέθυμνο, επικρατώντας 37-4 στο κολυμβητήριο Πειραο[ασε αγώνα για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο της Α1 γυναικών.

«'Ηταν το πρώτο μου ματς στον πάγκο και είναι σημαντικό, για να προσαρμοστώ και να γνωρίσω τις αθλήτριές μου. Δεν είχαμε τόσο χρόνο να βρεθούμε όλοι μαζί στις προπονήσεις, αλλά ξέραμε την κατάσταση και κερδίσαμε. Τώρα, έχουμε το ματς με την Βουλιαγμένη, έχουμε τρεις ημέρες ξεκούρασης και θα είναι και ένα καλό τεστ ενόψει Ντουναϊβάρος. Τα κορίτσια μου είναι σοβαρά και μου αρέσει η επαγγελματικότητα» είπε ο Σέρβος τεχνικός, που αντικατέστησε τον Χάρη Παυλίδη.

Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τη Βουλιαγμένη στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό για το Κύπελλο και το Σάββατο (5/2) θα υποδεχθεί την ουγγρική Ντουναουιβάρος για τον πρώτο προημιτελικό της Euroleague.


Tα οκτάλεπτα: 7-1, 12-1, 9-0, 9-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τσίριτς): Σταματοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 3, Σλίκινγκ 5, Ελευθεριάδου 3, Κανετίδου, Ξενάκη 3, Σιούτη 1, Δρακωτού 1, Χαλδαίου 1, Β. Πλευρίτου 7, Κρίστμας 2, Μυριοκεφαλιτάκη 5, Δουρέκα, Τριχά 5, Τορνάρου 1.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Πεσματζόγλου): Καραγιάννη, Λαμπαθάκη, Αμορόζα 3, Κυριακάκη, Φαρμάκη, Τσιουγκρή 1, Λιμπιτάκη Στ., Ανυφαντάκη, Μυριοκεφαλιτάκη, Μπιρλιράκη.

Η Βουλιαγμένη ξεπέρασε την ΑΕΚ

Η Βουλιαγμένη τυπικά φιλοξενούμενη από την ΑΕΚ στο κολυμβητήριο του Λαιμού επικράτησε με 9-5 και ετοιμάζεται για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.


Tα οκτάλεπτα: 2-3, 0-3, 2-2, 1-1.

ΑΕΚ (Λιόση): Τσουρή, Πασκάλε 3, Κασσάρη, Λούδη, Γαβαλά, Μαστροκάλου, Μιχαηλίδου, Στρατηδάκη , Κώτσια 1, Τσιμάρα Ευφ.1, Τσιμάρα Ευδ., Γροζοπούλου, Κοβάσεβιτς, Αρχοντάκη, Βαμβακάρη.
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Μελιδώνη): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Χυδηριώτη, Μουστακαρία, Γιαννοπούλου, Ριντζ 3, Τανκέεβα 2, Πάτρα, Καλαϊτζή, Διαμαντοπούλου 2, Σάντα 2, Αγγελίδη Μαυρωτά, Καλογεροπούλου, Ανδρεάδη.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα