Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση η Άλκηστης Αβραμίδου

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση η Άλκηστης Αβραμίδου

bet365

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση η Άλκηστης Αβραμίδου έχοντας συνδέσει το όνομα της με τις επιτυχίες του Ολυμπιακού και της εθνικής ομάδας.

Η αρχηγός του Ολυμπιακού αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στα 31 της έχοντας κερδίσει σχεδόν τα πάντα στην καριέρα της με την ομάδα του Πειραιά και την εθνική ομάδα.

Με τον Ολυμπιακό η διεθνής περιφερειακός από τη Θεσσαλονίκη κατέκτησε 10 πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα Ελλάδος, 2 πρωταθλήματα Ευρώπης, 1 Len Trophy, 1 Σούπερ Καπ Ευρώπης και 1 Σούπερ Καπ Ελλάδος.

Με την εθνική Ελλάδος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2011, 3 ασημένια σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αλλά και 2 χάλκινα μετάλλια σε World League.

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για την Άλκηστις:

«Ένα ταξίδι γεμάτο έντονες συγκινήσεις και μοναδικές στιγμές, 14 χρόνια μετά έφτασε στο τέλος του. Υποκλινόμαστε στην αρχηγό μας την Άλκηστη Αβραμίδου για όλα προσέφερε στον Ολυμπιακό, τιμώνοντας με την παρουσία της ως αθλήτρια και ως άνθρωπος τον σύλλογο.

Η αυταπάρνησή της, όταν στον τελικό του LEN Trophy στη Φλωρεντία, αγωνίστηκε με κάταγμα στο χέρι και οδήγησε την ομάδα πόλο Γυναικών στην κατάκτηση του πρώτου εκ των τεσσάρων ευρωπαϊκών τίτλων, θα αποτελεί για εμάς σημείο και αφορμή παντοτινής εκτίμησης και σεβασμού προς το πρόσωπό της.

Άλκηστη, είσαι πλέον κομμάτι της ζωντανής ιστορίας του Ολυμπιακού και σε ευχαριστούμε για την πολυετή και σπουδαία προσφορά σου στο σύλλογο!».

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα