ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 9-11: Πέρασε με το «διπλό» από το Ποσειδώνιο με σούπερ Γούνα

Δημήτρης Μύτικας
panionios_paok

bet365

Μία σημαντική νίκη τετράδα πήρε ο Πανιώνιος κόντρα στον ΠΑΟΚ με 11-9 στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο για την 4ης αγωνιστική του G1 Ομίλου στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Με τον Αλέξανδρο Γούνα να πετάει... φλόγες επιθετικά, ο Πανιώνιος πήρε σημαντικό «τρίποντο» κόντρα στον ΠΑΟΚ επικρατώντας με 11-9 για την 4η αγωνιστική του G1 Ομίλου στο πρωτάθλημα πόλο της Α1 Ανδρών.

Ο αρχηγός των «κυανέρυθρων» πέτυχε οκτώ γκολ και βοήθησε την ομάδα του να ανέβει στους 42 βαθμούς στην κατάταξη του ομίλου. Από την άλλη, οι Θεσσαλονικείς έμειναν στους 36 βαθμούς γνωρίζοντας τη δεύτερη σερί ήττα τους.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε πολύ δυναμικά και από τις δύο πλευρές με το ισόπαλο 7-7 να είναι το σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ωστόσο, στο δεύτερο μισό ο Πανιώνιος περιόρισε τις επιθετικές ενέργειες του ΠΑΟΚ, γεγονός που του επέτρεψε να πάρει το ελάχιστο προβάδισμα το οποίο διεύρυνε έως το τέλος του ματς για να διαμορφωθεί το τελικό 11-9.

Μπείτε στο κανάλι του Gazzetta στο Viber για να μην χάνετε το κορυφαίο περιεχόμενο.
gazzetta-viber

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 4-4, 1-2, 1-2

 

Δείτε εδώ τα στατιστικά και τις συνθέσεις του αγώνα.

@Photo credits: INTIME
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα