Ο Παναθηναϊκός απάντησε με break στον ΠΑΟΚ

 Ο Παναθηναϊκός απάντησε με break στον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Παναθηναϊκός νικώντας εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ με 13-12, έστειλε σε 3ο παιχνίδι τη σειρά των μικρών τελικών στο πρωτάθλημα πόλο της Α1 ανδρών.

O Παναθηναϊκός πήρε ξανά το πλεονέκτημα έδρας απέναντι στον ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 13-12 στη Θεσσαλονίκη για το 1-1 στη σειρά των μικρών τελικών στο πρωτάθλημα πόλο της Α1 ανδρών.

Έτσι η 3η θέση και η πρόκριση στα προκριματικά του Champions League θα κριθεί την Πέμπτη (30/5, 20:00) στο Γουδή.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο από την αρχή μέχρι το τέλος. Ο Κούπμαν μείωσε για τον ΠΑΟΚ σε 12-11 στα 2:33 πριν από το τέλος, αλλά ο Στίβενσον έδωσε και πάλι προβάδισμα δύο γκολ στους φιλοξενούμενους (13-11 στο 1:07) για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Λασκαρίδης στα 17 δευτερόλεπτα, πριν από το τέλος. Κορυφαίος σκόρερ του Παναθηναϊκού ήταν ο Παπανικολάου με πέντε γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-3, 4-3, 3-4.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας, Λασκαρίδης 2, Προσινικλής Ν., Καπράκος 1, Κεχαλάρης Ι., Τσολακούδης 3, Ξυλάς, Ντέλιτς 2, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν 2, Κεχαλάρης Β., Σιορδίλης, Σάλεχ 1, Καρατζάς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Δευτεραίος, Κανδανολέων, Παπανικολάου Ν. 5, Νικολαΐδης Γ., Στίβενσον 3, Μπραΐμης 1, Σγουρίδης, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης Δ. 1, Αγκόρτσας 1, Κρατημένος, Χωματάς, Ζερβουδάκης 1.

@Photo credits: INTIME, Γιάννης Παπανίκος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα