Πανιώνιος - Παναθηναϊκός 24-25 (12-12 κ.δ): «Πράσινο» break στη Νέα Σμύρνη

Newsroom
panionios_vs_panathinaikos

bet365

Ο Παναθηναϊκός πήρε μεγάλη νίκη στη διαδικασία των πέναλτι (24-25) επί του Πανιώνιου και έκανε το break στη Νέα Σμύρνη στο πρώτο ματς για τα Play Off της Α1 Ανδρών στο πόλο.

Την τρίτη σερί του νίκη επί του Πανιώνιου πέτυχε ο Παναθηναϊκός και τη δεύτερη συνεχόμενη στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης. Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη επικράτησε των «πανθήρων» στη διαδικασία των πέναλτι με 25-24 και έκαναν το break στο πρώτο ματς για τα Play Off της Α1 Ανδρών στο πόλο.

Η αναμέτρηση από την αρχή έως το τέλος ήταν συναρπαστική με το... κερασάκι να είναι τα 25 εκτελεσμένα πέναλτι στη ρωσική ρουλέτα. Στην κανονική διάρκεια, οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες (12-12) με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται το προβάδισμα και τον Παναθηναϊκό να είναι στο +2 (10-12) δυόμιση λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.

Με ένα γκολ από τους Μοσκόφ και Γούνα, οι γηπεδούχοι έστειλαν τον αγώνα στα πέναλτι, τα οποία αποτέλεσαν διαφήμιση του αθλήματος. Εκεί, οι δύο ομάδες πήγαν γκολ - γκολ χωρίς να μπορούν να εκμεταλλευτούν τα χαμένα πέναλτι για να κλείσουν το ματς. Με το σκορ στο 12-12 ο Ριστίσεβιτς απέκρουσε το πέναλτι του Καλαϊτζή, με τον Παπανικολάου να ευστοχεί στη συνέχεια για ν' ολοκληρώσει το break (12-13) των «πράσινων».

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 4-4, 2-3, 4-4 / 12-13 πεν

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης 3, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 4, Παπάκος, Γραμματικός, Καλαϊτζής 5, Μοσκόφ 5, Μουρίκης 2, Γούνας 5, Σπαντιδάκης, Καπετανάκης, Λιμαράκης, Παυλοστάθης, Κατραούρας

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Δευτεραίος 1, Κανδανολέων, Παπανικολάου Ν. 5, Νικολαΐδης Γ. 1, Στίβενσον 5, Μπραΐμης 3, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας 2, Δερμιτζάκης Δ. 1, Αγκόρτσας 6, Αλβέρτης, Κρατημένος, Χωματάς, Ζερβουδάκης

@Photo credits: eurokinissi
 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα