Ολυμπιακός: Νίκησε τη Βουλιαγμένη και πάει για τη Φερεντσβάρος

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός χωρίς κλασικό φουνταριστό, νίκησε τη Βουλιαγμένη με 11-9 στην αυλαία της β' φάσης του πρωταθλήματος της Α1 πόλο ανδρών και τώρα πάει για το μεγάλο παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος για το Champions League.

Ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη μέτρησαν δυνάμεις για τις ευρωπαϊκά τους ραντεβού την επόμενη εβδομάδα, με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν των «μπέμπηδων» με 11-9 στον Πειραιά στην ολοκλήρωση του β' γύρου στο πρωτάθλημα πόλο της Α1 ανδρών.

Ο Ολυμπιακός, που έχει μπροστά του τον μεγάλο αγώνα με τη Φερεντσβάρος την Τρίτη (23/4) στο «Π. Καπαγέροφ» για το Champions League, αγωνίστηκε απέναντι στη Βουλιαγμένη χωρίς κλασικό φουνταριστό, καθώς οι Λόντσαρ και Νικολαΐδης έμειναν εκτός αγώνα.

Στον αγώνα με τη Φερεντσβάρος ο Λόντσαρ είναι τιμωρημένος, ενώ αγώνας δρόμου γίνεται για τον Δημήτρη Νικολαΐδη, που έχει να αγωνιστεί δυο μήνες και το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα, μετά τον τραυματισμό και την εγχείρηση στον αντίχειρα.

Η Βουλιαγμένη, που έχει τον επαναληπτικό προημιτελικό του Euro Cup με την Πριμόριε στη Ριέκα το Σάββατο (27/4), δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις απουσίες των «ερυθρόλευκων».

Με δυο γκολ από τον Βάμος ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 4-2 στα μισά της β' περιόδου, όμως ο Καλογερόπουλος απάντησε για το 4-4 και ο Παπασηφάκης για το 5-5.

Οι Αλαφραγκής και Μπούσλιε έφεραν τον Ολυμπιακό στο 8-6 και ο Βάμος με γκολ στον παραπάνω έκανε το 9-7. Στο 4ο οκτάλεπτο η Βουλιαγμένη μείωσε δύο φορές στο γκολ, με τον Γενηδουνιά να διαμορφώνει το τελικό 11-9.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-3, 4-2, 2-2.

Ολυμπιακός (Χρβόγε Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Βάμος 3, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 2, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Αλαφραγκής 1, Δήμου Δ. 2, Παπαναστασίου Αλ., Δαμίγος, Γκίλλας, Χαλυβόπουλος Ιπ.

ΝΟΒ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος Αρ. 1, Σπάχιτς, Καλογερόπουλος Στ. 4, Αλμύρας, Ούμποβιτς 1, Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ 1, Καστρινάκης, Σαπουνάκης, Κουρούβανης, Κωνσταντόπουλος, Ανδρεάδης, Χατζής, Σπηλιόπουλος.

@Photo credits: INTIME, Δημήτρης Μητσάκος
 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα