O Παναθηναϊκός πήρε το τρίποντο με τον Υδραϊκό

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Παπανικολάου με το σκουφάκι του Παναθηναϊκού

bet365

Ο Παναθηναϊκός νικώντας εκτός έδρας τον Υδραϊκό με 9-7, απέκτησε πλεονέκτημα έναντι του ΠΑΟΚ για την κατάληψη της 5ης θέσης στον G1 όμιλο, που θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Πανιώνιο στην α' φάση των play off.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την πολύ καλή του πορεία στη β' φάση του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών, καθώς στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στον Όμιλο G1 νίκησε εκτός έδρας τον Υδραϊκό με 9-7.

Με αυτό το τρίποντο το «τριφύλλι» βρίσκεται μόνο στην 5η θέση του ομίλου, με πλεονέκτημα δύο βαθμών από τον ΠΑΟΚ, τον οποίο θα υποδεχθεί την Τετάρτη (17/4) στο Γουδή, για την τελευταία αγωνιστική.

Αν ο Παναθηναϊκός παραμείνει στην 5η θέση, τότε στην 1η φάση των play off θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Πανιώνιο, για την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος

Ο Υδραϊκός, που έμεινε στην 8η και τελευταία θέση του G1 ομίλου, ισοφάρισε το παιχνίδι σε 6-6, στα 3:19 πριν το φινάλε με τον Λιαπάκη. Οι Παπανικολάου και Μπραΐμης ωστόσο είχαν την απάντηση και έβαλαν μπροστά τον Παναθηναϊκό 9-6, με τον Λιαπάκη να διαμορφώνει το τελικό 9-7.


Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-2, 2-1, 3-4.

Υδραϊκός (Νίκος Καραμάνης): Κατσινούλας, Κατσαγούνος, Τακάτα, Γκαράνης 1, Χατζηκυριακάκης 1, Σουζούκι 1, Μπλάνης, Ρομπόπουλος 1, Χατζηστεφάνου, Λιαπάκης 3, Χαραλαμπόπουλος, Ζώρζος, Μητράκης, Κανελλόπουλος, Μουρατίδης.

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Δευτεραίος, Κανδανολέων, Παπανικολάου Ν. 3, Νικολαΐδης, Στίβενσον 3, Μπραΐμης 1, Σγουρίδης, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης Δ., Αγκόρτσας 1, Αλβέρτης 1, Κρατημένος, Χωματάς, Ζερβουδάκης.

Η βαθμολογία
(7η αγωνιστική)

1.Ολυμπιακός 63
2.Βουλιαγμένη 55
3.Απόλλων Σμ. 46
4.Πανιώνιος 42
5.Παναθηναϊκός 36
6.ΠΑΟΚ 34
7.ΓΣ Περιστερίου 28
8.Υδραϊκός 23

@Photo credits: INTIME, Δημήτρης Σαρελάς
 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα