Ο Εθνικός καθάρισε με την ΑΕΚ στην πρεμιέρα της Α1 πόλο ανδρών

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Εθνικός μπήκε με νίκη στο πρωτάθλημα πόλο της Α1 ανδρών

bet365

Ένα ξέσπασμα στο 2ο οκτάλεπτο αποδείχθηκε αρκετό για τον Εθνικό, που νίκησε την ΑΕΚ με 11-8 στην πρεμιέρα της Α1 πόλο ανδρών.

Με εξαιρετική απόδοση στην άμυνα, ειδικότερα στον παίκτη λιγότερο και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακά του Ιάσωνα Γρηγοριάδη και με ξέσπασμα στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Εθνικός επικράτησε της ΑΕΚ με 11-8 στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά, για την 1η αγωνιστική του Β' Ομίλου στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών.

Η πειραϊκή ομάδα έβαλε τις βάσεις νίκης στο 2ο οκτάλεπτο, όταν προηγήθηκε με 8-2. Η ΑΕΚ στη συνέχεια προσπάθησε να επιστρέψει στο παιχνίδι,΄μείωσε σε 8-6 και 9-7 στα 6:04 πριν από το τέλος, όμως ο Εθνικός πήρε το τρίποντο με με τελικό σκορ 11-8.


ΕΘΝΙΚΟΣ - ΑΕΚ 11-8

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 6-1, 1-4, 2-2.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μυρίλος 2, Θαλασσινός, Τεσάνοβιτς 1, Γερακούδης, Ιωάννου, Πρωτοψάλτης 1, Καραβιώτης, Παπάκος Κ., Λαδάς Π. 1, Μέσκι 4, Λαδάς Σ., Πανάρετος, Μσνδαλιός, Κόκκινος 2.

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Ασβέστης, Βέκκος, Ζαχόπουλος, Κοκκινάκης, Μαυρωτάς Άρ., Παππάς,

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα