Η Βουλιαγμένη έκανε σεφτέ στις μεταγραφές με τον Νεμάνια Ούντοβιτς

Ο Σέρβος φουνταριστός Νεμάνια Ούντοβιτς αποτελεί την πρώτη κίνηση ενίσχυσης για τη Βουλιαγμένη

bet365

Ο Σέρβος φουνταριστός Νεμάνια Ούντοβιτς αποτελεί την πρώτη κίνηση ενίσχυσης για τη Βουλιαγμένη.

Ο Νεμάνια Ούντοβιτς αποτελεί και επίσημα παίκτη της Βουλιαγμένης, ανοίγοντας τις κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας. Ο Σέρβος φουνταριστός έρχεται στους «μπέμπηδες» για να καλύψει το κενό που αφήνει ο Δημήτρης Νικολαΐδης, που οδεύει για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση της Βουλιαγμένης

«Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη μεταγραφική προσθήκη της ανδρικής ομάδας με την απόκτηση του αθλητή Νεμάνια Ούμποβιτς.

Ο Νεμάνια Ούμποβιτς έχει γεννηθεί το 1991 και αγωνίζεται στη θέση του φουνταριστού, όντας διεθνής με την εθνική Σερβίας και έχοντας αγωνιστεί σε κορυφαίες διοργανώσεις.

Παράλληλα, ο Σέρβος διεθνής έχει τεράστια ευρωπαϊκή εμπειρία, καθώς έχει επιτυχημένες θητείες στα κορυφαία πρωταθλήματα της "γηραιάς" ηπείρου.

Συγκεκριμένα, ο Νεμάνια Ούμποβιτς έχει φορέσει το σκουφάκι της Μπαρτσελονέτα και της Σαμπαντέλ στην Ισπανία, της Μπρέσια στην Ιταλία, ενώ στην Ουγγαρία αγωνίστηκε αρχικά για την Oρβοσι και εν συνεχεία μετακόμισε στη Φερεντσβάρος όπου έπαιξε τα δύο τελευταία χρόνια.

ubovic

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Νεμάνια Ούμποβιτς, δήλωσε στο nov.gr τα εξής: "Είμαι πραγματικά χαρούμενος που έρχομαι στη Βουλιαγμένη και θα συνεργαστώ με τον κόουτς, Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς.

Έχω ακούσει πολλά θετικά για αυτό το κλαμπ και ειδικότερα τώρα στο FINAL 8 του Βελιγραδίου θαύμασα τη μεγάλη δυναμική αυτής της νεανικής ομάδας, κάτι το οποίο με έκανε χαρούμενο. Με μεγάλη ανυπομονησία αποδέχομαι την πρόκληση να αγωνιστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας παίξει στις κορυφαίες λίγκες της Ευρώπης στη διάρκεια της καριέρας μου.

Περιμένω πώς και πώς να δουλέψω με τους νεαρούς συμπαίκτες μου, καθώς ο συνδυασμός της εμπειρίας μου με την ενέργεια τους θα φέρει σίγουρα μεγάλες επιτυχίες στην καινούργια μου ομάδα". Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης καλωσορίζει τον Νεμάνια Ούμποβιτς στην οικογένειά του».

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα