Αλέξανδρος Παπαναστασίου στο Gazzetta: «Ξεχωριστή στιγμή για εμένα, είναι το πρώτο μου πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό»

Ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου με τον Ιγκόρ Μιλάνοβιτς

bet365

Ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου επέστρεψε από τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό κατακτώντας το πρώτο του νταμπλ με τα «ερυθρόλευκα»

Ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου επέστρεψε στις πισίνες της Α1 κατηγορίας, μετά την επιτυχημένη θητεία του με τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ για λογαριασμό του Ολυμπιακού και πανηγύρισε το πρώτο του πρωτάθλημα και ταυτόχρονα το πρώτο νταμπλ με το «ερυθρόλευκα» σκουφάκι.

Ο 24χρονος διεθνής περιφερειακός με τη Γιουγκ κατέκτησε τρία πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο, όμως οι στιγμές που έζησε στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά, μετά τη νίκη επί της Βουλιαγμένης με 11-7 και την κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν ξεχωριστές.

Μιλώντας στο Gazzetta ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου είπε: «Είναι ξεχωριστή στιγμή για εμένα, είναι το πρώτο μου πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, έχουμε πετύχει τους δύο από τους τρεις στόχους μας.

Ολες οι ομάδες που έχουν φθάσει στην κορυφή της Ευρώπης έχουν ως βασικό στοιχείο της επιτυχίας τους την άμυνα, αυτο είναι και το μεγάλο μας όπλο, παρότι έχουμε χαρισματικούς σκόρερ και έτσι θα πάμε στο Βελιγράδι, με στόχο και το ευρωπαϊκό.
Αφιερώνω το πρωτάθλημα στην οικογένειά μου, γιατί έχουν παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στην πορεία μου μέχρι σήμερα. Δίχως αμφιβολία η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου ήταν ο Ολυμπιακός».

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα