Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 11-7: Ισόβιος πρωταθλητής, σήκωσε το 37ο

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός νικώντας τη Βουλιαγμένη με 11-7 πανηγυρίζει το 37ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και 23ο στα τελευταία 25 χρόνια.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τη δυναστεία του στην υδατοσφαίριση, οι «ερυθρόλευκοι» νικώντας τη Βουλιαγμένη με 11-7 στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά έφθασαν στο 3-0 στη σειρά των τελικών στην Α1 πόλο ανδρών.

Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός γιορτάζει το 11ο διαδοχικό του πρωτάθλημα, το 37ο της ιστορίας του, το 21ο νταμπλ, ενώ έφθασε στα 23 πρωταθλήματα Ελλάδας, τα τελευταία 25 χρόνια. Απίστευτοι αριθμοί.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τη δυναστεία του στην υδατοσφαίριση, οι «ερυθρόλευκοι» νικώντας τη Βουλιαγμένη με στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά έφθασαν στο 3-0 στη σειρά των τελικών στην Α1 πόλο ανδρών.


Η Βουλιαγμένη ήρθε στον Πειραιά για να παίξει το τελευταίο της χαρτί, οι «μπέμπηδες» πέτυχαν τον απόλυτο αιφνδιασμό, καθώς προηγήθηκαν με 4-0 στο πρώτο οκτάλεπτο.

Όμως στη συνέχεια όλα άλλαξαν, ο αρχηγός Ντίνος Γενηδουνιάς με δύο σερί γκολ στον παραπάνω έδωσε το γενικό σύνθημα αντεπίθεσης (4-2).
Η άμυνα άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς, με τον Μάνο Ζερδεβά να στήνει το δικό τους "τείχος" και όσο περνούσαν τα λεπτά όλο και οι γηπεδούχοι έπαιρναν τα ηνία του αγώνα.

Οι Δερβίσης και Παπαναστασίου έφεραν την ισοφάριση 4-4, με τον Γούντχεντ να δίνει για τελευταία φορά το προβάδισμα στη Βουλιαγμένη.

Ακολούθησε ένα σερί 6-0 για τον Ολυμπιακό, που βρέθηκε στο 10-5, στα 6:15 πριν από το τέλος, με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν άλλη απάντηση.

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 4-1, 4-0, 3-2

Ολυμπιακός (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου 1, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης, Γούβης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Γραμματικός, Παπαναστασίου 3, Δαμίγος, Γκίλλας 1, Λιαντζίρης.

Βουλιαγμένη (Βλαντιμίρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 2, Τρούλος, Νικολαΐδης, Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ 1, Αλαφραγκής 1, Καπότσης, Κουρούβανης 1, Φάρμερ, Ανδρεάδης.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα