O Απόλλων Σμύρνης πήρε προβάδισμα από τον Πανιώνιο για την έξοδο στο Champions League

Ο Νίκολα Μπογκτνάνοβιτς με το σκουφάκι του Απόλλωνα Σμύρνης

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε τον Πανιώνιο στο «Σεράφειο» κολυμβητήριο με 12-10, στην πρώτη μάχη για την 3η θέση στην Α1 πόλο ανδρών, που χαρίζει έξοδο στο Champions League.

Ο Απόλλων Σμύρνης βγήκε νικητής στο ντέρμπι κόντρα στον Πανιώνιο με 12-10 στο «Σεράφειο» κολυμβητήριο, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη διεκδίκηση της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών, που χαρίζει θέση στα προκριματικά του Champions League.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» πήρε το προβάδισμα 1-0 στις νίκες, ο δεύτερος αγώνας θα γίνει την Τετάρτη (10/5, 20:30) στη Νέα Σμύρνη, με τη σειρά να κρίνεται στις δύο νίκες.

Ο αγώνας στο «Σεράφειο» ήταν αμφίρρροπος, με τον Απόλλωνα να έχει τον τελευταίο λόγο. Ο Γούνας ισοφάρισε για τον Πανιώνιο σε 9-9, πριν οι ομάδες μπουν στην τελευταία περίοδο. Εκεί ο Μπογκντάνοβιτς έκανε στην κόντρα το 10-9 για τον Απόλλωνα, ο Χονδροκούκης με τρομερή προσποίηση έδωσε αέρα δύο γκολ (11-9) στους γηπεδούχους και ο Αλαμάνος με ωραίο σουτ από την περιφέρεια έκανε το 12-9 για τον Απόλλωνα, με τον Μπιτάτζε να μειώνει στο τελικό 12-10. Ο Απόλλων δεν είχε στον πάγκο τον τιμωρημένο Νίκο Δεληγιάννη, ενώ λόγω κόκκινης απουσίαζε ο Μόκκας. Για τον Πανιώνιο απουσίαζε ο Παπάκος.


Τα οκτάλεπτα: 3-4, 3-2, 3-3, 3-1.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δημήτρης Μιτελούδης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 2, Μπογκντάνοβιτς 4, Μυρίλος, Γωνιωτάκης, Δίπλαρος 1, Μπραΐμης, Χονδροκούκης 3, Βίσκοβιτς 2, Γαρδίκας, Τουρκομένης, Σολανάκης, Καβουσανός, Τσιαβαλιάρης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 2, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης, Μπιτάντζε 3, Γεωργακόπουλος, Καλαϊτζής 2, Μουρατίδης, Γούνας 3, Σπούνερ, Καπετανάκης, Αναγνώστου, Λοράντος, Κανελλόπουλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα