Για μια θέση στους τελικούς Βουλιαγμένη και Απόλλων Σμύρνης στην Α1 πόλο ανδρών

Ο Νίκολα Μπογκντάνοβιτς αποτελεί ένα από τα ατού του Απόλλωνα Σμύρνης

bet365

H Βουλιαγμένη και ο Απόλλων Σμύρνης αναμετρώνται στο κολυμβητήριο του Λαιμού για μια θέση στους τελικούς του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών, όπου ήδη περιμένει ο Ολυμπιακός.

Ο Απόλλων Σμύρνης είχε την ευκαιρία, όμως η Βουλιαγμένη έφυγε με τη νίκη από το Σεράφειο κολυμβητήριο με 16-13 και μια θέση στους τελικούς του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών θα κριθεί οριστικά στο κολυμβητήριο του Λαιμού την Πέμπτη (4/5, 18:00, ΕΡΤ Sports 1).

Η Βουλιαγμένη ανέκτησε το πλεονέκτημα έδρας, όμως ο Απόλλων Σμύρνης, με την ψυχολογία στα ύψη μετά την κατάκτηση του Challenger Cup, θα επιχειρήσει να πετύχει ό,τι και στον 1ο αγώνα της ημιτελικής σειράς, όταν έφυγε με τη νίκη από την έδρα της Βουλιαγμένης με 9-8.

Η νικήτρια ομάδα θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρα στους τελικούς τον πρωταθλητή Ολυμπιακό (6, 8, 16 και 18, 20 Μαϊου) και η ηττημένοι θα παίξει με τον Πανιώνιο για την 3η θέση (6, 8 και 16/5).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα