Ο ΓΣ Περιστερίου «καθάρισε» με τον Παναθηναϊκό και πάει για την ευρωπαϊκή έξοδο

Δημήτρης Ντζάνης
Ο ΓΣ Περιστερίου νίκησε για 2η φορά τον Παναθηναϊκό

bet365

Ο ΓΣ Περιστερίου νικώντας τον Παναθηναϊκό με 8-6 στο Γουδή, έκανε το 2-0 στη μεταξύ τους σειρά και απέκτησε το δικαίωμα να παίξει για την 5η θέση στο πρωτάθλημα και να κατακτήσει την ευρωπαϊκή έξοδο.

Άρωμα Ευρώπης για τον ΓΣ Περιστερίου, που υπερίσχυσε του Παναθηναϊκού στη σειρά των μεταξύ τους αγώνων για τις θέσεις 5η-8η, πετυχαίνοντας το 2-0 στις νίκες και θα αγωνιστεί για τη διεκδίκηση της προνομιούχου 5ης θέσης στην τελική κατάταξη της Α1 πόλο ανδρών.

Η ομάδα του Περιστερίου νικώντας τον Παναθηναϊκό στο Γουδή με 8-6, έκανε το 2-0 στη σειρά και στη συνέχεια θα διεκδικήσει την 5η θέση, που οδηγεί στην Ευρώπη. Στη σειρά των αγώνων για την 5η θέση θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας, τον νικητή του ζευγαριού ΠΑΟΚ - Εθνικός.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-1, 2-2, 1-2.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων, Χωματάς, Δευτεραίος, Τόττης, Άντζιτς 1, Σγουρίδης, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης 2, Σιαμάς Π., Αλβέρτης, Βασιλάκης, Σιαμάς Χρ. 3, Ζερβουδάκης.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σαλτερής, Καζάζης 1, Τοράκης, Πρέκας 1, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ. 1, Καρούντζος 1, Φώσκολος 3, Χρυσοσπάθης 1, Τσαχιλίδης, Λαδάς, Χόλαντ, Ναγκλ, Μπιτσάκος Ανδρ.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα