Α1 Ανδρών: Ο Απόλλων Σμύρνης έκλεισε θέση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος

Κώστας Ευθυμιάδης
Φάση από το ΠΑΟΚ -Απόλλωνας Σμύρνης

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης κέρδισε τον ΠΑΟΚ και στο Ποσειδώνιο (7-12) και πέρασε στα ημιτελικά της Α1 ανδρών στο πόλο όπου θα παίξει με Βουλιαγμένη ή Εθνικό.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παικτών του ΠΑΟΚ, ο Απόλλων Σμύρνης έκανε το 2-0 στη σειρά τους και με σκορ 12-7 έκλεισε το πρώτο εισιτήριο για τα ημιτελικά της Α1 Ανδρών στο πόλο. Εκεί θα περιμένει είτε την Βουλιαγμένη, είτε τον Εθνικό.

Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ θα περιμένει είτε τον Πανιώνιο είτε το Περιστέρι, για τις θέσεις 5-8.

ΠΑΟΚ – ΓΣ Απόλλων Σμύρνης 7-12

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 1-4, 3-2, 3-4

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Καρατζάς 1, Προσινικλής Ν., Καλαργυρός, Κεχαλάρης 3, Μιλάρντοβιτς, Τσολακούδης 1, Χαραλαμπόπουλος, Προσινικλής Π., Κούπμαν 2, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Σαλέχ, Λασκαρίδης

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 3, Μόκκας, Γωνιωτάκης 1, Δίπλαρος, Μπραΐμης, Χονδροκούκης, Βίτσκοβιτς, Γαρδίκας 2, Μυρίλος, Σολανάκης 6, Καβουσανός


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα