Ο Παναθηναϊκός διέλυσε την Γλυφάδα και έκλεισε θέση στα play-off με Ολυμπιακό

Κώστας Ευθυμιάδης
Η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού

bet365

Ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε από το πρώτο λεπτό της Γλυφάδας στον τελικό των play-in, κέρδισε με 13-4 και έκλεισε θέση στα play-off κόντρα στον Ολυμπιακό.

Εντυπωσιακή εμφάνιση από τον Παναθηναϊκό στον τελικό των play-in, καθώς κέρδισε εύκολα την Γλυφάδα με 13-4 και προκρίθηκε στα play-off του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών στο πόλο.

Εκεί θα βρει απέναντί του τον Ολυμπιακό στην προημιτελική φάση με μειονέκτημα έδρας.

Οι «πράσινοι» μπήκαν πολύ δυνατά σε άμυνα και επίθεση, προηγήθηκαν με 4-0 και ξεκαθάρισαν από την αρχή ότι θα έχουν τον πρώτο λόγο. Η Γλυφάδα βρήκε πρώτη φορά δίχτυα ένα λεπτό πριν τη λήξη της πρώτης περιόδου κι αυτό με εκτέλεση πέναλτι.

To «τριφύλλι» κοίταξε να διαφυλάξει την άμυνά του και όχι μόνο το κατάφερε, αλλά έκλεισε το πρώτο μισό του αγώνα προηγούμενο 6-1, αφού η Γλυφάδα τα έχανε ακόμη και στον παραπάνω ή από τα 2 μέτρα, δείχνοντας τρομερή αστοχία.

H εικόνα δεν άλλαξε στο τρίτο οκτάλεπτο το οποίο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 9-2 για τον Παναθηναϊκό, που μετέτρεψε σε αγγαρεία τα τελευταί 8 λεπτά του ματς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΓΛΥΦΑΔΑ 13-4

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 2-0, 3-1, 4-2

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων 1, Σιαμάς Γ., Δευτεραίος, Τόττης, Άντζιτς 2, Σγουρίδης 2, Χατζηγούλας 2, Δερμιτζάκης 2, Σιαμάς Π., Αλβέρτης 2, Κρατημένος, Σιαμάς Χρ. 2, Ζερβουδάκης.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Ηλιόπουλος Αλ., Σαρτζετάκης, Γκαρντιγιάν, Γούντχεντ Κ., Χαλυβόπουλος 1, Γιαννόπουλος 1, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου 1, Πούρος, Αγκόρτσας, Τσαταλιός 1, Ηλιόπουλος Νεκ., Λεδάκης, Φωτόπουλος.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα