A1 Ανδρών: Ο Εθνικός στα play-off με Βουλιαγμένη, κέρδισε με ανατροπή τον Παναθηναϊκό

Κώστας Ευθυμιάδης
Φάση από το Εθνικός - Παναθηναϊκός

bet365

Με μεγάλη ανατροπή στην τελευταία περίοδο, ο Εθνικός κέρδισε με 6-4 τον Παναθηναϊκό και συναντά την Βουλιαγμένη με μειονέκτημα έδρας στα play-off.

Ο Εθνικός ήταν ο μεγάλος νικητής του πρώτου από τους δύο αγώνες των play-in για μια θέση στα play-off.

Επικράτησε του Παναθηναϊκού με 6-4 και έτσι θα αναμετρηθεί με την Βουλιαγμένη στα play-off με μειονέκτημα έδρας (πρόκριση στις 2 νίκες).

Πρωταγωνιστής ο τερματοφύλακας Γρηγοριάδης, ο οποίος απέκρουσε δύο πέναλτι και βοήθησε τους Πειραιώτες να μπουν στα play-off.

Αντίθετα, οι «πράσινοι» θα περιμένουν αργότερα το βράδυ τον νικητή από το ματς της Γλυφάδας με τον Υδραϊκό και αύριο θα διεκδικήσουν το τελευταίο εισιτήριο για τα προημιτελικά του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών, όπου αντίπαλος θα είναι ο Ολυμπιακός.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ 4-6

Τα οκτάλεπτα: 0-0, 1-2, 2-1, 1-3

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης 1, Κανδανολέων, Χωματάς, Δευτεραίος, Τόττης, Άντζιτς, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης, Σιαμάς Π., Αλβέρτης, Κρατημένος, Σιαμάς Χρ. 1, Ζερβουδάκης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Κατσαγούνος, Ιωάννου, Τεσάνοβιτς 1, Μπέτο, Θοεδόσης - Παπαλουκάς 1, Παπαδόγκωνας 1, Βιτέλλας, Πρωτοψάλτης, Μπεριστιάνος, Μαθιόπουλος 3, Λαδάς, Δροσόπουλος, Βαλλιανάτος, Ζωγράφος.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα