Ο Υδραϊκός στα play-in, άφησε εκτός την ΑΕΚ

Ο Υδραϊκός στα play-in, άφησε εκτός την ΑΕΚ

bet365

Ο Υδραϊκός πήρε τη νίκη που χρειαζόταν για να μπει στα play-in, καθώς επιβλήθηκε με 9-6 επί του Ηλυσιακού, στον αγώνα που εκκρεμούσε για την 8η αγωνιστική του G2 της Β' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Η ομάδα του Νίκου Καραμάνη πέτυχε το στόχο της με τη 2η θέση στην τελική κατάταξη του G2 στην Α1 Ανδρών του πόλο (31 β.) και θα αντιμετωπίσει στον πρώτο αγώνα των πλέι ιν τον ΑΝΟ Γλυφάδας που τερμάτισε πρώτος.

Με την εξέλιξη αυτή η ΑΕΚ μένει 3η στον G2 και εκτός πλέι ιν, αλλά έχει εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία χωρίς να μπαίνει στη διαδικασία των play out. Επίσης, ο ΝΟ Χίου και ο ΝΟ Χανίων ισοβαθμούν στους 28 βαθμούς, ευνοούνται οι Χιώτες, που εξασφαλίζουν την παραμονή στην κατηγορία και οι Χανιώτες πάνε στα play-out όπου θα αντιμετωπίσουν με πλεονέκτημα έδρας τον Νηρέα Χαλανδρίου.

Ο Ηλυσιακός θα παίξει στα play out με μειονέκτημα έδρας κόντρα στο Παλαιό Φάληρο.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 9-6

Οκτάλεπτα: 1-3, 2-1, 5-1, 1-1.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Μάμαλης, Μπεκές, Τακάτα 2, Παπαδημητρίου, Γκαράνης 1, Σουζούκι 3, Ζώρζος, Ρομπόπουλος 2, Δημακόπουλος, Λιαπάκης 1, Κοντονής, Μπερτόλης Π., Μητράκης, Δαλαμπέκης, Μουρατίδης Ε.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Τάσος Σχίζας): Κατσινούλας, Αλευρόπουλος, Κρανιάς, Μπομπός, Μοσχοβέλης, Λεμπέσης, Δήμου Π. 3, Καραβιώτης 1, Αράι, Τσιστράκης 1, Ξυλάς 1, Αράκι, Ασβεστής, Σφηκάκης, Τσιτσιπά.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα