Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 10-10: O Γενηδουνιάς διατήρησε το «ερυθρόλευκο» αήττητο στον Λαιμό

Δημήτρης Ντζάνης
Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 10-10: O Γενηδουνιάς διατήρησε το «ερυθρόλευκο» αήττητο στον Λαιμό

bet365

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Ντίνος Γενηδουνιάς ήταν αυτός που έσωσε το αήττητο των «ερυθρόλευκων» διαμορφώνοντας το τελικό 10-10 κόντρα στη Βουλιαγμένη στον Λαιμό.

Η Βουλιαγμένη απείλησε τον Ολυμπιακό με την πρώτη φετινή του ήττα στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας ανδρών, όμως ο Ντίνος Γενηδουνιάς ήταν αυτός που διατήρησε το αήττητο των πρωταθλητών, με το ντέρμπι να ολοκληρώνεται με το τελικό 10-10.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού με δύο γκολ ήταν αυτός που τον κράτησε όρθιο στον Λαιμό, αρχικά με γκολ στην κόντρα ισοφάρισε σε 9-9, 6:05 πριν από το τέλος και σκοράροντας στον παίκτη παραπάνω στα 2:05, διαμoρφώντας το 10-10.

Ετσι ο Ολυμπιακός μετά την 4η αγωνιστική της β' φάσης του πρωταθλήματος, παρέμεινε μόνος στην κορυφή τού G1 ομίλου (θέσεις 1-8) σε απόσταση δύο βαθμών από τη Βουλιαγμένη.

Να σημειώσουμε πως η τελευταία ήττα για τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα ήταν από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Σεράφειο κολυμβητήριο, με 10-9 στις 16 Μαϊου 2022, στο δεύτερο αγώνα της ημιτελικής φάσης.

Η Βουλιαγμένη στην 3η συνάντησή της με τον Ολυμπιακό σε διάστημα 22 ημερών ήταν καλύτερη. Το παραδέχθηκε ιπποτικά ο Γενηδουνιάς αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, μιλώντας στην ΕΡΤ: «Δεν αξίζαμε τη νίκη, στο τέλος της ημέρας η ισοπαλία είναι ικανοποιητικό αποτέλεσμα».

Οι «μπέμπηδες» μετά τις ήττες με 14-6 στις 24 Ιανουαρίου στον Πειραιά για το Champions League και με 12-7 στις 3 Φεβρουαρίου στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στην Πάτρα, αυτή τη φορά παρουσίασαν διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο.

Η Βουλιαγμένη με γκολ από τον αρχηγό της Μάριο Καπότση προηγήθηκε 7-6 στο τέλος της β' περιόδου. Ο Μπάμπης Τρούλος με γκολ από την περιφέρεια βρέθηκε στο 8-6, όμως ο Γιώργος Δερβίσης πέτυχε γκολ - ανάσα για τον Ολυμπιακό για το 8-7, πριν οι ομάδες μπουν στην τελευταία περίοδο.

Η γρήγορη ισοφάριση από τον Γιάννη Φουντούλη στην κόντρα (8-8) δεν πτόησε τους γηπεδούχους, οι Τρούλος έκανε το 9-8 (7:21), ο Καπότσης με λόμπα το 10-9 (5:38), όμως σε αυτά τα γκολ ο Ολυμπιακός απάντησε με τον Γενηδουνιά.

Αμέσως μετά οι ομάδες έχασαν επίθεση σε παίκτη παραπάνω, ενώ ο Μάνος Ζερδεβάς απέκρουσε εντυπωσιακά την μπάλα στο σουτ από τον Καπότση (1:34) στην τελευταία αξιόλογη φάση του ντέρμπι.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 4-3, 1-1, 2-3.

ΝΟΒ (Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 2, Τρούλος 2, Νικολαΐδης, Παπασηφάκης 1, Γούντχεντ, Αλαφραγκής 2, Καπότσης 2, Κουρούβανης Ν., Φάρμερ 1, Ανδρεάδης, Αλμύρας, Σπηλιόπουλος.

Ολυμπιακός (Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου, Γραμματικός 1, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 2, Δερβίσης 2, Μπούσλιε, Μουρίκης, Κολόμβος, Φιλίποβιτς 1, Παπαναστασίου 1, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα