Παναθηναϊκός: Έφυγε με το διπλό από τον Πειραιά

Newsroom
Παναθηναϊκός: Έφυγε με το διπλό από τον Πειραιά

bet365

O Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από τον Πειραιά, επικρατώντας του Εθνικού με 7-5, φθάνοντας στις έξι νίκες σε εννέα αγώνες στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών.

Το νεανικό συγκρότημα του Παναθηναϊκού συνεχίζει την πολύ καλή παρουσία του στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών, με το «τριφύλλι» να νικά τον Εθνικό με 7-5 για την 9η αγωνιστική της α' φάσης και τον 1ο όμιλο. Ο Παναθηναϊκός σημείωσε την 6η νίκη του και με συγκομιδή 19β. έχει ήδη εξασφαλίσει μια θέση στην 4άδα του ομίλου.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-0, ενώ με δύο γκολ από τον Ντανίλο Άντζιτς και ένα από τους Αλβέρτη και Δερμιτζάκη έφθασαν στο 6-2, 1:20 πριν από την ολοκλήρωση του α' ημιχρόνου. Ο Εθνικός κάλυψε τη διαφορά στο ήμισυ (6-4), με τον αρχηγό του Παναγιώτη Παπαδόγκωνα να μειώνει σε 6-5, για να έρθει ο αρχηγός των «πράσινων» Δήμος Δερμιτζάκης για να διαμορφώσει το τελικό 7-5.


Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-4, 1-0, 0-1

Εθνικός (Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Κατσαγούνος 1, Ιωάννου, Μπέτο, Θεοδόσης, Παπαδόγκωνας 1, Βιτέλλας, Πρωτοψάλτης, Μπεριστιάνος 1, Μαθιόπουλος 1, Λαδάς, Δροσόπουλος, Βαλλιανάτος 1.

Παναθηναϊκός (Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης, Κανδονολέων, Χωματάς, Δευτεραίος, Τόττης, Άντζιτς 2, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης 3, Π. Σιαμάς, Αλβέρτης 1, Κρατημένος, Χ. Σιαμάς, Ζερβουδάκης.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα